Άγνοια και έκπληξη από την ΑΕΚ για την πληροφορία πως ο Ράφικ Τζιμπούρ κατέθεσε προσφυγή, με τον παίκτη να είναι πλέον ανεπιθύμητος στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Συνάντηση για τις μεταγραφές είχαν οι Αδαμίδης, Γκρέταρσον και Χιμένεθ με τον τελευταίο να ζητάει απαραίτητα τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ads

Πηγή: Sport24

Η είδηση πως ο Γαλλοαλγερινός κατέθεσε προσφυγή ώστε να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και να εισπράξει 1.200.000 ευρώ εξέπληξε τους ανθρώπους της Ένωσης αλλά συγχρόνως τους επιβεβαίωσε όσον αφορά τον άνθρωπο Τζιμπούρ.

Στον Δικέφαλο δεν είχαν καμία ενημέρωση για την κίνηση του Τζιμπούρ και όταν πληροφορήθηκαν το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Πέμπτης, έπεσαν από τα σύννεφα.

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Τζιμπούρ κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ την επομένη του επεισοδίου με τον Χιμένεθ και ζητάει από την ΑΕΚ να μείνει ελεύθερος από τώρα και το ποσό των 1.200.000 ευρώ!

Στον επιθετικό της Ένωσης οφείλονται 219.000 ευρώ (μία δόση-δεδουλευμένα) χρήματα τα οποία θα πάρει μέχρι τελευταίο σεντ,όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Κι αφού ασχοληθήκαμε με τα οικονομικά και τα νούμερα απλά αναφέρουμε πως ο Τζιμπούρ έχει να λαμβάνει μέχρι τέλος της σεζόν ακόμα 350.000 ευρώ, τα οποία φυσικά δεν θα έπρεπε να τα έχει πάρει αλλά είναι να τα πάρει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Στην Ένωση δεν γνωρίζουν ακόμα αν υπάρχει η προσφυγή αφού δεν έχουν επίσημη ενημέρωση αλλά εκτός από έκπληξη που προκάλεσε η είδηση επιβεβαίωσε όσους έλεγαν πως με τον άνθρωπο Τζιμπούρ δεν είναι δυνατόν να συνεννοηθείς. Είναι πλέον κάτι παραπάνω από δεδομένο πως ο 24χρονος επιθετικός είναι ανεπιθύμητος τόσο στην διοίκηση όσο και στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες της Ένωσης.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα “Τζιμπούρ”, αξίζει να αναφέρουμε πως ο παίκτης έχει κληθεί σε έγγραφη απολογία από την ΠΑΕ ΑΕΚ κάτι που ακόμα δεν έχει διευθετηθεί από πλευράς παίκτη. Η διορία λήγει στις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής και στην κιτρινόμαυρη διοίκηση περιμένουν…

Ζήτησε 4 παίκτες ο Χιμένεθ

Οι Μανόλο Χιμένεθ, Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό και συναντήθηκαν στα Σπάτα με σκοπό να συζητήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός πήγε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και συναντήθηκε με τους Σταύρο Αδαμίδη και Άρναρ Γκρέταρσον, ώστε να συζητηθούν τα μεταγραφικά.

Οι στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η έξοδος της ομάδας στο Champions League, αλλά για να επιτευχθούν χρειάζονται νέοι παίκτες στο ρόστερ.

Ο Χιμένεθ ζήτησε 4 ποδοσφαιριστές: Ένα αριστερό μπακ, ένα αριστερό στόπερ, ένα χαφ κι έναν επιθετικό. Ο Ισπανός πιστεύει πως οι παραπάνω παίκτες είναι απαραίτητοι ενώ θα ήθελε και ένα δεξί μπακ αν αυτό ήταν δυνατόν.

Από την ΑΕΚ έχουν βρει 3 ποδοσφαιριστές (κάτω των 25 ετών) για να καλύψουν τις ανάγκες του Χιμένεθ, ενώ θεωρείται δεδομένο πως ο ένας θα είναι του Γκρέταρσον, αφού δεν έχει αποκτηθεί ακόμα παίκτης που έχει προτείνει ο ίδιος.