Θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στο Παλαιό Φάληρο στις 9 Απριλίου ενδέχεται να έπεσε η «Δήμητρα της Λέσβου» εφόσον αποδειχθεί από το test DNA ότι της ανήκει το πτώμα που έμεινε δύο μήνες στα αζήτητα του νεκροτομείου.

Ads

Ειδικότερα αναμένονται οι απαντήσεις που θα δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου έχουν αποσταλεί τα αποτυπώματα ηλικιωμένου ατόμου αγνώστων λοιπών στοιχείων, που βρέθηκε νεκρό λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, στις 9 Απριλίου, επί της Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στην περιοχή του Π. Φαλήρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στα μέσα Απριλίου από την Τροχαία, που αναζητούσε πληροφορίες από τυχόν μάρτυρες, για την ταυτοποίησή του, αναφέρονταν τα εξής στοιχεία: «Ο ανωτέρω πεζός, ηλικίας περίπου 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος λευκό κοντό παντελόνι (σορτς) και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος».

Ο 64χρονος Δημήτρης Καλογιάννης γνωστός ως «Δήμητρα» έχει εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου και εκδόθηκε Silver Alert στις 26 Μαΐου.

Ads

Την ίδια στιγμή, με ανάρτησή του στο Facebook την Πέμπτη ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανέφερε ότι ο 64χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η σορός του αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στο δρόμο σώμα, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της. Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε… RIP Δημητράκη».