Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα εσωκομματικά της ΝΔ, αλλά και οι πλειστηριασμοί κυριαρχούν στους τίτλους των εφημερίδων σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Ads

Η «Αυγή» κυκλοφορεί με τίτλο «Ποιος φοβάται τον διάλογο;» αναφερόμενη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ύστερα από πρόσκληση που απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προς  τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Δώστε τέλος στο ακαταδίωκτο» είναι το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών». Ο Νίκος Παρασκευόπουλος και ο  Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλούν για την κάθαρση και τη διαφάνεια στον δημόσιο βίο.

«Τα Νέα» εστιάζουν στο ραντεβού των πολιτών με την εφορία -«Ένας φόρος κάθε μήνα»- και στις λίστες από την Ελβετία, αλλά και στη ΝΔ με αφορμή την πολύπαθη εκλογή αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ads

«Αυτόματες ρυθμίσεις σε όλα τα δάνεια» γράφει το πρωτοσέλιδο του «Έθνους» για τα «κόκκινα» αλλά και τα εξυπηρετούμενα δάνεια, με αναφορά ωστόσο και στους θερμούς διαλόγους των αρχηγών πριν από τη σύσκεψη αρχηγών.

«Ραντεβού στο Προεδρικό σε βαρύ κλίμα» και «Ολάντ: Το τραγούδι, η απάντηση της Γαλλίας στο μίσος» γράφει «Η Καθημερινή» στο πρωτοσέλιδο της.

«Δεν… πείθεις για συναίνεση, Αλέξη» και «8 όπλα κόντρα στα τεκμήρια» στον «Ελεύθερο Τύπο».

«Σφίγγει τη θηλιά στον λαιμό, θωρακίζει τις τράπεζες» είναι το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη».

Και «Θα πω ονόματα για δικαστικά πραξικοπήματα», βόμβα Παπαγγελόπουλου στη Βουλή για τα θαλασσοδάνεια σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία».