Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και τις συλλήψεις στελεχών του νεοναζιστικού κόμματος επισημαίνει την ανάγκη να αφεθεί η δικαιοσύνη απερίσπαστη στο έργο της.

Ads

 
Όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση “εδώ και καιρό είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθούν ενώπιον του νόμου όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές δράσεις”. “Χωρίς άλλες καθυστερήσεις, με ψυχραιμία και με σεβασμό στο υπάρχον νομικό πλαίσιο, η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες τόσο για την δολοφονία του Π. Φύσσα όσο και για μια σειρά άλλες εγκληματικές δράσεις”, αναφέρει.
 
Σημειώνεται πως μετά την ανακοίνωση των συλλήψεων ο ΣΥΡΙΖΑ συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, για να εξετάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
 
«Ο τρόπος αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής θα είναι και το μέτρο αξιολόγησης της ίδιας μας της δημοκρατίιας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Σκάι για τις εξελίξεις με τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής.