Αλλά ο Γ. Παπανδρέου δεν είχε δώσει συνέντευξη στο Βήμα ώστε να την αποσύρει. Απλώς μετά τη “δημοσκόπηση” απέρριψε αίτημα της εφημερίδας για συνέντευξη που εκκρεμούσε. Είναι όμως αλήθεια ότι ο κ. Παπανδρέου έχει αρνηθεί να συνδιαλλαγεί με τους “νταβατζήδες”, εξ ου και η απροκάλυπτη υποστήριξη ορισμένων συγκροτημάτων Τύπου προς τον Κ. Καραμανλή και την ΝΔ. Την πολιτική του επανέλαβε τελευταία τόσο στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου όσο και στο debate, με τη φράση “δεν χρωστάω σε κανένα”, για να πάρει για απάντηση τη “δημοσκόπηση” που αποφάσισε από τα πρώτα οκτώ λεπτά ότι νικητής του debate ήταν ο πρωθυπουργός.

Ads

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει ζωντανά στο Tvxs την Τετάρτη στις 9.30 το βράδυ. Ανάμεσα στα θέματα της συνέντευξης θα είναι η διαπλοκή στα ΜΜΕ και το ίντερνετ ως μέσο αδέσμευτης και αξιόπιστης ενημέρωσης.

Ερωτήσεις θα υποβληθούν τόσο στη διάρκεια της συνέντευξης όσο και από ειδική σελίδα που θα ανοίξει τη Δευτέρα το πρωί, παρόμοια με αυτήν που ήδη λειτουργεί για την συνέντευξη του Αλ. Αλαβάνου (ζωντανά τη Δευτέρα στη 1μ.μ.).