Επιστολή στον Κώστα Σημίτη προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ απέστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ads

Στην επιστολή, η οποία ωστόσο για άγνωστους λόγους δεν δίνεται στη δημοσιότητα, ο κ. Βενιζέλος καλεί τον κ. Σημίτη στο συνέδριο που ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου.
 
Η επιστολή αυτή, όμως, έρχεται λίγες ημέρες μετά τις διαρροές από το περιβάλλον Σημίτη, σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει καμία πρόθεση να μεταβεί στο συνέδριο. «Όχι βεβαίως, δεν θα παραστώ. Για ποιον λόγο άλλωστε; Να κάθομαι στην πρώτη σειρά για τις φωτογραφίες; Θεωρώ ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι με την παρουσία μου και, για να είμαι ειλικρινής, δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται», φέρεται να είχε αναφέρει σχετικά με το συνέδριο ο κ. Σημίτης. 
 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με «Τα Νέα», δυσφορία έχει προκαλέσει σε μεγάλο τμήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ η επιστροφή των τεσσάρων διαγραμμένων βουλευτών, Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκου, Άντζελας Γκερέκου και Μιχάλη Κασσή.
 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ανακοίνωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επανάκαμψη των τεσσάρων βουλευτών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό συνέβη γιατί και οι τέσσερις συντάχθηκαν με τη δική του πολιτική γραμμή.
 
Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σχολίασε δηκτικά: «Επανέρχονται, αρκεί να μην αντιλαμβάνονται το ΠΑΣΟΚ ως εισαγωγαί – εξαγωγαί ΕΠΕ και να πειθαρχούν στις συλλογικές αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».
 
Επίσης, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε στον Σκάι ότι «κάποιοι που κάνουν για δεύτερη φορά τα ίδια σφάλματα ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές».