Όταν το κύμα σκάει στην αμμουδιά, όταν ο ήλιος ζεσταίνει το δέρμα, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να κρύβεσαι κάτω από μια ομπρέλα. Τότε το αντηλιακό σου είναι ο καλύτερός σου φίλος. Και η επαφή σου με τη φύση η μεγαλύτερη απόλαυση. 

Ads

Όταν πηγαίνεις στο γραφείο, όταν ο ήλιος γίνεται βάσανο στην πολύβουη πόλη, όταν νιώθεις ότι το δέρμα σου χρειάζεται προστασία, τότε το αντηλιακό σου είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου. 

Ξεκινώντας από την Ελλάδα, τη χώρα του ήλιου, η APIVITA, σφράγισε τη φύση σε ένα μπουκάλι για να προστατεύσει το δέρμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά σου φυσικά, αποτελεσματικά, ολιστικά. 

Για πρόσωπα γεμάτα φως 

Με τα πιο φυσικά υλικά, δημιούργησε την 1η φυσική σειρά ολιστικής αντιηλιακής προστασίας, Suncare, με εξειδικευμένη δράση, κατά των ρυτίδων, της φωτογήρανσης των πανάδων και της λιπαρότητας.

Από το εργαστήριο…

Μετά από 6 χρόνια έρευνας, η APIVITA ένωσε το θαυμαστό κόσμο της μέλισσας με τη θάλασσα της Μεσογείου σε ένα μοναδικό σύμπλοκο, το 3D PRO – ALGAE®, για να προσφέρει προστασία και διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας, κάτω από τον ήλιο. 

Ads

image

Για να γίνει αυτό, πάνω από 20 ερευνητές εργάστηκαν για το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα «AlgaeCom» και ερεύνησαν 100 διαφορετικά γονίδια που σχετίζονται με τις λειτουργίες του δέρματος, σε συνεργασία με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα. 

image

Η παγκόσμια φυσική καινοτομία, το σύμπλοκο 3D PRO – ALGAE®, συνδυάζει τις φωτοπροστατευτικές ιδιότητες της πρόπολης – που η APIVITA ανέδειξε το 2011 – με ένα πολυδύναμο μικροφύκο της Μεσογείου, το Nannochloropsis Gaditana. Ο συνδυασμός αυτός προστατεύει και διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο, ενισχύοντας την πυκνότητα και την ελαστικότητά της.

image

Nannochloropsis Gaditana 

…στο μπουκάλι 

ΑPIVITA ενσωμάτωσε την καινοτομία αυτή, στη νέα σειρά αντηλιακών προσώπου APIVITA SUNCARE. Tα αποτελέσματα των κλινικών μελετών ήταν εντυπωσιακά. Γυναίκες από 30 έως 50 ετών, με δέρμα που εμφανίζει επιπτώσεις από τον ήλιο, αξιολόγησαν τη δράση των προϊόντων μετά από 28 ήμερες και αποφάνθηκαν. Η επιδερμίδα τους ήταν: 90% πιο γεμάτη, 90% πιο ελαστική, 90% πιο σφριγηλή, 95% πιο ενυδατωμένη. 

image

Τέσσερα φυσικά δραστικά συστατικά

Η APIVITA βρίσκεται στην κορυφή της «πράσινης» κοσμητολογίας. Η σειρά έχει πολύ υψηλά ποσοστά φυσικότητας στα προϊόντα (83%), στα οποία δεν περιέχονται σιλικόνες, όπως άλλωστε ορίζουν και οι «πράσινες» αξίες της APIVITΑ. Επίσης δεν χρησιμοποιούνται parabens και οινόπνευμα. 

Η σειρά APIVITA SUNCARE σέβεται την επιδερμίδα και το περιβάλλον με τρόπο ξεχωριστό. Παράλληλα, προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο ενώ προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος.

image

Με τη βοήθεια τεσσάρωνφυσικών συστατικών:

  • Το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE® που διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο
  • Το εκχύλισμα ελίχρυσου που χαρίζει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα
  • Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς που συμβάλλει στην πρόληψη και τη μείωση των ρυτίδων
  • Τα βλαστοκύτταρα κριτάμου που συμβάλλουν στη μείωση των πανάδων και παρέχουν προστασία από το σχηματισμό νέων

Η σειρά SUNCARE της APIVITA

image

Επιλέξτε τη σειρά που σας ταιριάζει για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας