Η ΝΔ αποφάσισε να συστήσει Πολιτική Ακαδημία Στελεχών και το twitter να τρολάρει με την… μεγάλη των γαλάζιων στελεχών σχολή.

Ads

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά τη λειτουργία της η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ. «Στόχος είναι η επιμόρφωσή τους ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν πειστικά και αποτελεσματικά τον πολιτικό και προγραμματικό λόγο του κόμματος σε όλα τα επίπεδα για να γίνει πράξη και η διεύρυνση της απήχησης του ιδεολογικού στίγματος και του προγραμματικού λόγου της παράταξης» τονίζουν κεντρικά στελέχη του κόμματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του κ. Μητσοτάκη, την εποπτεία του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας  Γιάννη Οικονόμου.

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος θα διεξαχθεί στην Αθήνα τα Σαββατοκύριακα 12 – 13 και 19 – 20 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν επόμενοι κύκλοι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και σε άλλες πρωτεύουσες Περιφερειών.

Ads

Οι ενότητες που θα διεξαχθούν θα είναι αρχικά στους εξής άξονες: α) Οικονομία, Εθνικά Θέματα και Ιδεολογική Φυσιογνωμία, β) Ηγεσία, γ) Στρατηγική.

Η είδηση δεν θα μπορούσε να περάσει φυσικά απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, που τη σχολίασαν με αστείρευτο χιούμορ στο hashtag #ND_academy.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Και όλη τη συζήτηση: