Η έλλειψη υπομονής πολλές φορές φέρνει νεύρα και περίεργες αντιδράσεις. Κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη και σε έναν επιβάτη σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από το Λονδίνο για τη Μάλαγα, ο οποίος περίμενε πάρα πολλή ώρα μέχρι να ξεκινήσει η αποβίβαση, μετά την προσγείωση του αεροσκάφους και αποφάσισε να βγει μόνος του έξω και να καθίσει στο… φτερό.

Ads

«Είχε περάσει περίπου μισή ώρα που περιμέναμε να βγούμε από το αεροπλάνο. Αυτός ο κύριος κατευθύνθηκε ήρεμα στην έξοδο κινδύνου, τράβηξε τον μηχανισμό που την ανοίγει, κοίταξε έξω, μετά επέστρεψε στη θέση του για να πάρει ένα σακίδιο πλάτης και βγήκε στο φτερό», αφηγήθηκε ένας άλλος επιβάτης, ο Φερνάντο δελ Βάγιε.

«Ο κυβερνήτης έμεινε άναυδος (…) ρωτούσε ποιος βγήκε στο φτερό», συνέχισε ο ισπανός ταξιδιώτης ο οποίος επέστρεφε στην πατρίδα του με την πτήση FR8164, το βράδυ της Δευτέρας. Το αεροσκάφος αναχώρησε από το Λονδίνο με μισή ώρα καθυστέρηση και έφτασε στη Μάλαγα 20 λεπτά μετά την προβλεπόμενη ώρα.

image

Ads

image

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας, ο επιβάτης συνελήφθη από τις τοπικές αρχές αλλά δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την ταυτότητα του.