Με τον δικό του τρόπο… σχολίασε την τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ο Θωμάς Ζάμπρας, ένας από τους γνωστούς stand-up comedians της χώρας.

Ads

Ο Ζάμπρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ακόμα και η φέτα στο ψυγείο μου χάλασε με αυτή τη νέα τάση στα social media να ανεβάζουν γυναίκες τις τρίχες τους», ενώ εξήγησε γιατί αυτή η τάση κάνει κακό…

«Ανεβάζουν πανάδες, ραγάδες φλύκταινες, παρανυχίδες… Εμένα σαν άντρα αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αισθάνομαι ντροπή, άβολα και αυτό είναι το σημαντικό. Τι αισθάνομαι εγώ, τι αρέσει σε μένα. Είναι τόσο δύσκολο ο κόσμος να γυρίζει γύρω από αυτό που αρέσει σε μένα;».

Και συνέχισε: «Έτσι ξεκινάει… Πρώτα ανεβάζεις το τριχωτό σου πόδι στο προφίλ σου, μετά είναι στη ντουζιέρα μου, γεμίζει με τρίχες το λούκι μου, αναγκάζομαι να φωνάξω υδραυλικό και ξαφνικά το τριχωτό σου πόδι μου έχει κοστίσει 50 ευρώ».

Ads

Στον μονόλογό του πρόσθεσε: «Έχουμε άντρες που γίνονται γυναίκες, γυναίκες που γίνονται άντρες. Τι θα ακολουθήσει; Ενήλικες που γίνονται μωρά; Άντρες που γίνονται λυκάνθρωποι; Αυτή είναι η νέα κοινωνία;».

Και κατέληξε: «Τι ήθελε ο Χόμο Σάπιενς από τα παλιά χρόνια; Φαγητό, κάπου να μένω και eyeliner για τη γυναίκα μου. Δεν θα μας αλλάξετε αυτά που πιστεύαμε. Οι γυναίκες δεν είναι τριχωτές, οι άντρες είναι τριχωτοί και αν δεν θέλω να βλέπω κάτι στο προφίλ σου δεν θα το ανεβάζεις».

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Zampras (@zabras)