Ο κοροναϊός εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο όπως και στην Ελλάδα, με τους περισσότερους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι.

Ads

Αυτός είναι και ένας λόγος που τα παράξενα και περίεργα του Covid-19 δεν έχουν τέλος, καθώς κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες και βίντεο που πρασπαθούν να διακωμωδήσουν την κατάσταση και να μας προσφέρουν έστω και λίγες στιγμές γέλιου μέσα σε αυτή την κρίση.

Τις τελευταίες μέρες πολλοί είναι μάλιστα και αυτοί που επιλέγουν να γυμναστούν μέσα στο σπίτι. Ένας από αυτούς, παρόλο που δεν έχει διάδρομο σπίτι του, βρήκε τον πιο αστείο τρόπο να τρέξει στην κουζίνα του χρησιμοποιώντας… σαπούνι, ενώ ένας κάτοικος ισραηλινής πόλης έβγαλε βόλτα τον σκύλο με drone λόγω κοροναϊού.

Την ίδια στιγμή, ένας Ισπανός έφτασε στο σημείο να ντυθεί τυραννόσαυρος για να το σκάσει από το σπίτι. Αν και παραβάτης, η ιδέα της μεταμφίεσής του είναι… σπάνια. Ακολουθούν μερικές αστείες στιγμές σχετικές με την καραντίνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.

Ads

Όταν έχεις ανάγη από λεφτά

image

Όταν θες να βγάλεις τον σκύλο βόλτα

Όταν θες να γιορτάσεις αλλά… δεν έχεις παρέα

Όταν εκτιμάς πραγματά το μπεταντίν

image

Όταν διασκεδάζεις με την καρδιά σου

Όταν σ΄ αρέσουν οι μεταμφιέσεις

Όταν σου αρέσει η γυμναστική αλλά δεν έχεις όργανα