Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με την επική αντίδραση ενός πιτσιρικά όταν η δασκάλα του πραγματοποίησε τις συστάσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ads

Όπως μπορέιτε να δείτε και παρακάτω, η δασκάλα που συνοδεύει τον Κ. Μητσοτάκη στη «ξενάγηση» του στο σχολείο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας «Έλλη Αλεξίου», ανακοίνωσε στους μαθητές ότι ο κύριος που βρέθηκε στο σχολείο είναι ο πρωθυπουργός της χώρας.

Δυστυχώς για τον Κ. Μητσοτάκη, όταν αποφάσισε να παρουσιάσει το πιο «χαλαρό και άνετο» στιλ και να χαιρετίσει τους μικρούς μαθητές βρέθηκε μπροστά σε μια απρόσμενη έκπληξη, καθώς ένας πιτσιρικάς αντέδρασε άκρως θεατρικά. 

Ωστόσο, τα viral βίντεο με τον πρωθυπουργό, που διαθέτει μια «ικανότητα» να πρωταγωνιστεί σε τέτοια στιγμιότυπα όταν επισκέπτεται σχολικές μονάδες, φαίνεται ότι είναι αρκετά. 

Σε ένα ακόμη βίντεο από την επίσκεψή του στο σχολείο, μια δασκάλα ακούγεται να ρωτάει τα παιδιά το όνομα του πρωθυπουργού της Ελλάδας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει την πόρτα επιβραβεύοντας τον στον μικρό Απόστολο που φάνηκε να ξέρει την απάντηση…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: