Αυτό το ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανών μπορεί να μας διδάξει ένα δυο πράγματα για το στυλ. Οι Βερολινέζοι Britt Katja και Günther Krabbenhöft είναι αγαπημένοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λόγω του ότι τα συνολάκια τους είναι κομψά, ιδιόρρυθμα και σοφιστικέ. Και η Μπριτ και ο Γκύντερ έχουν ιδιαίτερα καλό γούστο, και αγαπούν τη μόδα, και γι’ αυτόν τον λόγο δρέπουν εγκώμια για το εμπνευσμένο λάιφ στάιλ τους

Ads

Για πρώτη φορά, ο Γκύντερ έγινε viral πριν δύο χρόνια και κέρδισε τότε το προσωνύμιο «Hipster Grandpa». Αυτό το οποίο τον κρατά νέο κι ευτυχισμένο είναι ο χορός, που – όπως ο ίδιος λέει – τον ανακάλυψε σε μεγάλη ηλικία. «Από τότε, μπόρεσα να αφήσω τα άλλα προγράμματά μου καλής φυσικής κατάστασης, ήθελα μόνο λίγη επιπλέον άσκηση ως προς τη σωματική δύναμη» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Απογοήτευσε όσους θα ήθελαν να έχει προϊστορία στον χώρο της μόδας ή να ήταν στάιλιστ. «Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, ναι» είπε. «Αλλά δεν ήμουν κάποιος που επαναστάτησε, έκανα ό,τι οι γονείς μου μού έλεγαν να κάνω» πρόσθεσε. Και ο Γκύντερ έγινε σεφ. «Στην αρχή, ήταν δύσκολο για μένα, αλλά ήταν εντάξει. Μια απολύτως νορμάλ δουλειά» διευκρίνισε.

image

Ads

image

image

image

image

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ