Ads

 

Τελικά εκλογικά αποτελέσματα

https://national12b.ekloges.dolnet.gr/

Ν.Δ. (-) ΣΥΡΙΖΑ = 170.556 ψήφοι. Ποσοστό 2,77%

Η δήλωση του Τσίπρα μετά από την συνάντηση με Σαμαρά
https://www.youtube.com/watch?v=6DpDr4i7iLY&feature=player_embedded

Ads

Στις εκλογές της 17ης του Ιούνη νίκησε ο τρόμος της προπαγάνδας.

 

Η επιθετική στρατηγική φόβου των αστκών κομμάτων και της παγκόσμιας ελίτ αποδείχτηκε αποτελεσματικότερη από τη λάϊτ στρατηγική της ήρεμης δύναμης των επιτελών του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Δεν είμαστε έτοιμοι να γνωρίζουμε άν η “σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω” στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά πάνελ όλης της προεκλογικής περιόδου ήταν γραμμή ή απλή ιδιοσυγκρασία των στελεχών του. 

 

Σε όλη τη διαδικασία της εκλογικής μάχης, η ευθύνη της στρατηγικής ήταν αποκλειστικά στα χέρια του πολιτικού εκλογικού κέντρου της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ρωτήθηκε και δεν συνδιαμόρφωσε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ την στρατηγική της μάχης.

 

Όπως και να ‘χει δεν είμαστε διατεθειμένοι να πεθάνουμε επειδή ο Τσίπρας θεωρεί πως τα 170.556  περισσότερα ρεμάλια που ψήφισαν την Ν.Δ. του δίνει το δικαίωμα να αναγνωρίσει και να σέβεται το εκλογικό αποτέλεσμα.  Ας το δέχεται και ας το αναγνωρίζει. Οι υπόλοιποι, ψηφίσαμε δεν ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουμε τώρα τη μάχη για τη ζωή. Κι αν η μάχη αυτή δοθεί με τη συμμετοχή της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και της ηγεσίας του, ακόμα καλύτερα. Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέσει άλλες προτεραιότητες τόσο το χειρότερο για τον ίδιο. 

 

Για να γίνουμε σαφείς. 

 

Δεν μας ενδιαφέρει η κοινοβουλευτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν μας αφορά η υπεύθυνη αξιωματική του αντιπολίτευση. Αυτή είναι η κοινοβουλευτική του στάση.

Τώρα, μετά την εκλογική μας ήττα, η μάχη θα δοθεί πόρτα πόρτα, θα δοθεί από την κοινωνική βάση που αρνείται να εκπέσει στην απόλυτη φτώχεια και τον αργό θάνατο, που πρέπει τώρα να υπερασπίσει την υγεία του λαού, την επιβίωση των νοσοκομείων, των σχολείων, των πανεπιστημίων, των συλλογικών συμβάσεων, των ασφαλιστικών ταμείων, των κοινωνικών αγαθών, του δημόσιου πλούτου, την υπεράσπιση  της χώρας από τη βέβαιη καταστροφή.

 

Αν ο κοινοβουλευτικός ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συμβάλει στις μάχες που έρχονται, μακάρι να το δούμε. 

Αλλά δεν θα περιμένουμε. Γιατί για όλους εμάς τους από κάτω ο χρόνος τελείωσε.

 

Καλή δύναμη!

Από το blog “για την κοινωνική αριστερά’
https://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2012/06/170556.html