Διαβάζοντας τα αποσπάσματα της προκύρηξης της λεγόμενης οργάνωσης “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών” στο blog https://mao.gr/ola/ μού ‘ρθε να βάλω τα γέλια.

Ads

Από την πρώτη στιγμή αυτής της προβοκατόρικης επίθεσης με πολεμικό όπλο στο κτίριο της Ν.Δ. αναρωτιώμουν πώς μπορεί ο σημαδεύων να στοχεύσει ειδικά το γραφείο του Σαμαρά σε ένα κτίριο  με γυάλινη ομοιόμορφη πρόσοψη χωρίς να έχει την αναλυτική κάτοψη του κτιρίου και το διάγραμμα χρήσεων. (Εντάξει. Οι τρομοκράται είναι μάγοι αλλά όχι και τόσο).

Οι συντάκτες του κειμένου κάνουν λόγο για «αστοχία υλικού» η οποία δεν τους επέτρεψε να πλήξουν το κτίριο με αντιαρματική ρουκέτα τύπου RPG (σιγά ρε άστοχοι μαλάκες υλικού) και υποστηρίζουν ότι έπληξαν το γραφείο του Α. Σαμαρά με καλάζνικοφ.

Αυτό σημαίνει πως όποιος πυροβόλησε είχε στοιχεία.

Κάποιος από μέσα του είπε : Όροφος τάδε, Τόσα παράθυρα αριστερά – δεξιά από το αριστερό – δεξιό άκρο του κτιρίου.

Ads

Τους μαλάκες που έβαλαν να πυροβολήσουν το γραφείο του Σαμαρά τους είχαμε ξεχάσει. Δεν τους είχαν ξεχάσει όμως αυτοί που τους έβαλαν  και αποφάσισαν πως έπρεπε να στείλουν τώρα την προκύρηξη για να μας θυμίσουν το παλίό σχέδιο τρομοκρατίας κατά των γραφείων τού Σαμαρά.

Το κείμενό τους που είναι έκθεση για κλάματα πρωτοετούς “τρομοκράτη” έχει ωστόσο την κρίσιμη απόληξη  στην οποία μας λέει πώς : “Παρόλη τη διαμετρικά αντίθετη ιδεολογική τους φόρτιση Συριζα και Χρυσή Αυγή λειτούργησαν αποφασιστικά προς αυτήν την κατεύθυνση : αποτέλεσαν σημαντικές βαλβίδες αποσυμπίεσης της κοινωνικής διαμαρτυρίας.”

19 σελίδες μαλακίες τελειώνουν με το αγαπημένο θέμα της φασιστικής Συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, το σχέδιο των “δύο άκρων”.

ΤΥΧΑΙΟ; Δε νομίζω!!!

Επανέρχομαι στην παρέμβασή μου για να δώσω ορισμένες συμπληρωματικές πληροφορίες και να προσθέσω λίγες ακόμη σκέψεις.

Ολόκληρο το κείμενο της υποτιθέμενης“Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών”, δημοσιεύεται σε πρόσφατη ανάρτηση εδώ στο tvxs.gr με τίτλο : 

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ
Επισυνάπτω και εδώ ένα από τα πιό εύστοχα σχόλια που συνοδεύουν την παραπάνω ανάρτηση:

Grigoris Pulman Felix · Top Commenter

”Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ομάδα συντρόφων προσέγγισαν εποχούμενοι το στόχο μέχρι του προαποφασισμένου σημείου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Οι δύο σύντροφοι που αποβιβάστηκαν από το κλεμμένο όχημα κατάφεραν επίσης χωρίς κανένα εμπόδιο να πλησιάσουν το στόχο στην απαιτούμενη απόσταση ώστε να βάλλουν εναντίον του με εκτοξευτήρα( RPG) που έφερε αντιαρματική ρουκέτα. Τελικά ήταν μια αστοχία υλικού- αφού δύο φορές ο επιφορτισμένος με το συγκεκριμένο ρόλο σύντροφος επιχείρησε να ξαναοπλίσει τον εκτοξευτήρα δίχως αποτέλεσμα-, που ματαίωσε τον αρχικό μας σχεδιασμό ωθώντας το δεύτερο σύντροφο να βάλλει με πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλασνικοφ εναντίον του κτιρίου, καθώς θα ήταν για εμάς για εμάς αδιανόητο να φύγουμε άπραγοι από ένα τόσο σημαντικό στόχο.”.

“προσέγγισαν εποχούμενοι”,”επιφορτισμένος”,”ωθώντας”,”τυφέκιο”

Ξαναβάλτε ρε τον Μουρούτη να γράφει με τον απλοϊκό του λόγο.Ο Κρανιδιώτης ξεμπροστιάζεται με την πρώτη!

Reply · 3 · 9 hours ago

Και κάτι ακόμα, πολύ σοβαρό για το τέλος.

Γιατί άραγε επέλεξαν τώρα τη στιγμή για να ξεφουρνήσουν την πατσαβούρα των 19 σελίδων οι αρμόδιες υπηρεσίες;

Η απάντηση ίσως βρίσκεται σε μια παγιωμένη πλέον στρατηγική αντιπερισπασμού που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις της εκτροπής των τελευταίων χρόνων και την γνωρίζουν πολύ καλά τα άχρηστα και χωρίς φαντασία επιτελεία προπαγάνδας του Σαμαρά.

Τις μέρες αυτές έχει ξεσπάσει ένα μέγα νομικό και πολιτικό σκάνδαλο παραβίασης του συντάγματος και των δημοκρατικών δικαιωμάτων εις βάρος του παράνομα προφυλακισμένου επί 31 μήνες κατηγορούμενου υποτίθεται για συμμετοχή στους “πυρήνες της φωτιάς” Κώστα Σακκά , ενώ ο ίδιος αρνείται την ένταξή του. Ο Κ. Σακκάς συνελήφθη και προφυλακίστηκε στις 4.12.2010 και βρίσκεται ήδη στην 24η μέρα απεργίας πείνας μετά την παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για 6μηνη επιπλέον παράταση της προφυλάκισής του.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ στο σχετικό άρθρο του left.gr

Ιδού λοιπόν ο λόγος της δημοσιοποίησης σε αυτή τη χρονική στιγμή της προκήρυξης από την προβοκάτσια της “τρομοκρατικής επίθεσης” στα γραφεία της ΝΔ.

Πρόκειται για απροκάλυπτο αντιπερισπασμό του φασιστικού μηχανισμού του κράτους Σαμαρά – Βενιζέλου προκειμένου να εγκατασταθεί de facto η εκτροπή του δικαίου και να επιβληθεί χωρίς αντιστάσεις η κατάργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος, η χωρίς κανένα κανόνα δικαίου μεταχείρηση των κατηγορουμένων. (όλων των κατηγορουμένων).

Διαβάστε επίσης το άρθρο του Θανάση Καρτερού :

Τι τον κρατάτε τον Σακκά, δώστε τον στον Κασιδιάρη! στο koutipandoras.gr
Η κυβέρνηση δείχνει να μην παίρνει μαθήματα από την αντίσταση της κοινωνίας όπως πρόσφατα στην περίπτωση της ΕΡΤ, αντίθετα επαναλαμβάνει τα ίδια εγκλήματα ξανά και ξανά ενδυναμωμένη μάλιστα πρόσφατα από το ολικό ρεσάλτο Βενιζέλου στην αντιπροεδρία και αυτό την καθιστά μια κυβέρνηση εξαιρετικά επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό. Μια κυβέρνηση ανοιχτά τυραννική.

Διότι δεν έχει τόσο σημασία το αν εμείς καταλαβαίνουμε και αποκαλύπτουμε τις μεθόδους συστηματικής εκτροπής που χρησιμοποιεί.
Σημασία έχει πως εμφανίζεται πλέον ανοιχτά η πλήρης κατάλυση των τριών εξουσιών και η υπαγωγή τους στην απόλυτη εξουσία του Σαμαρά και των συμφερόντων που υπηρετεί.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανοιχτή κατάλυση του πολιτεύματος.