Ενάμισι χρόνο μετά την εμφάνισή του, το Tvxs έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά ενημερωτικά site και, το κυριότερο, ως ένας διακριτός πόλος αδέσμευτης και ανεξάρτητης ενημέρωσης καθώς και ανοιχτού διαλόγου στην πιο ζωντανή διαδικτυακή κοινότητα της χώρας… Περισσότεροι από 30.000 πολίτες μας επισκέπτονται καθημερινά και, για πολλούς από αυτούς, το Tvxs ήδη αποτελεί βασική πηγή πληροφόρησης.

Ads

Τα μηνύματα των φίλων μας είναι πολλά και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, όπως αυτό που έλαβα πριν από λίγες μέρες:

Aξιότιμε κ. Κούλογλου και συνεργάτες του TVXS,

Σε αυτές τις περιόδους ειδικά που γίνονται τέτοιες προσπάθειες κερδοσκοπίας σε βάρος μας με όλες τις επεκτάσεις που αυτό έχει στην καθημερινή και προσωπική μας ζωή είναι σημαντικό να έχουμε μια πληροφόρηση σαν τη δική σας. Ώστε να μην παραμυθιαζόμαστε πια! Και το πρώτο βήμα για μια υγιή ζωή είναι η όψη της αλήθειας. Η καθαρότητα, η εγκυρότητα και η αντικειμενικότητα στο μέγιστο δυνατόν είναι πλέον απαραίτητη από ανθρώπους σαν εσάς. Είναι σαν ανάσα σε ένα κόσμο που ασφυκτιά από το ψέμα.

Ads

Ευχαριστώ και πάλι. Αν υπάρχει τρόπος συμβολής μου σε αυτή σας την προσπάθεια ενημερώστε με. Είμαι διαθέσιμος.

Με τιμή,
Ζ. Τ. (ΣΣ: δεν ήξερα αν ο φίλος ήθελε να βάλουμε όλο του το όνομα)

Για να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του Tvxs και να διατηρηθεί η ανεξαρτησία του από πολιτικά ή οικονομικά κέντρα, η βοήθεια των φίλων του είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Επιπλέον, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας τόσο για να βελτιώσουμε την ποιότητα της δουλειάς μας όσο και για να διατηρήσουμε τις ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στο Tvxs, οι οποίες απέχουν παρασάγγας από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό διαδίκτυο.

Η οικονομική κρίση έχει περιορίσει ασφυκτικά τα διαφημιστικά έσοδα και οι πόροι μας εξαντλούνται. Με κριτήρια… ΔΝΤ το Tvxs θα έπρεπε να είχε κλείσει. Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι με τους οποίους ερχόμαστε καθημερινά σε (εικονική) επαφή, έχουν διαφορετική αντίληψη για την κοινωνία και για προοδευτικά κοινωνικά πειράματα όπως του Tvxs. Η συνέχισή του βρίσκεται στα χέρια σας!

Πως μπορείτε να ενισχύσετε:

imageimage
imageimage

Κάνε Διακοπές με το Tvxs

Αρχίζοντας από τη 1 Μαίου τo tvxs.gr θα προσφέρει κατόπιν κληρώσεως δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία του Βόλου, της Κώ και της Θεσσαλονίκης σε 3 υποστηρικτές του, θέλοντας έτσι να ανταποδώσει τη στήριξη και τη πολύτιμη συμμετοχή όλων στην εκστρατεία μας. Οι νικητές ανάλογα με το τρόπο συμμετοχής τους θα ενημερώνονται προσωπικά με mail η με τηλέφωνημά από τα γραφεία μας.

Σε περίπτωση που πραγματοποιείται τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στη δικαιoλογία να αναφέρεται ο όρος “Ενίσχυση” το όνομα σας και το τηλ. ή το mail.
Σε περίπτωση αποστολής SMS θα ειδοποιείστε τηλεφωνικά.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία Cocomat

Κάθε Σάββατο οι νικητές θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας.