Με διακοπή της πρωινής εκπομπής και εργασιακή υποβάθμισή τιμώρησε η διοίκηση του καναλιού Νέα Τηλεόραση Κρήτης τη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολύζου.

Ads

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο ραδιοφωνικό σταθμό “στο Κόκκινο”, είπε ότι αφορμή στάθηκαν οι “ενοχλητικές” ερωτήσεις της δημοσιογράφου αναφορικά με τη στάση του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Ε. Βενιζέλου στους βομβαρδισμούς της Συρίας και τις εξελίξεις στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. 

Η Κατερίνα Πολύζου δήλωσε πως «αμέσως μετά τη συνέντευξη η Α. Αλ Σάλεχ της ανακοίνωσε οτι κόβεται η εκπομπή της και η ίδια υποβαθμίζεται». Σημείωσε, δε, ότι «ο διευθυντής του μέσου, Γιώργος Παπακωνσταντής είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής επίσης με την Ελιά»

Επίσης η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρα Χριστακάκη πρόσθεσε ένα ακόμη περιστατικό: «Βρέθηκα στην Κρήτη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είχα κλείσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι με δημοσιογράφο που ήταν απολυμένη της ΕΡΤ. Η συνέντευξη δεν έγινε ποτέ. Ο διευθυντής του καναλιού -που δηλώνει Ελιά- όχι μόνο δεν το επέτρεψε, αλλά έβαλε “στο ψυγείο” τη συνάδελφο γιατί έβγαλε πολλούς αντιμνημονιακούς. Ελευθερία και αναλογικότητα στην προβολή της πολιτικής άποψης. Αφήστε που πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι τα περιφερειακά κανάλια ζητούν χρήματα και βέβαια τα “παίρνουν” από πολλούς».

Ads