Νεκρός εντοπίστηκε 77χρονος στη Νέα Σάντα Κιλκίς, όταν το τρακτέρ το οποίο οδηγούσε παρασύρθηκε από χείμαρρο. Σοβαρά προβλήματα στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Ads

Αναφορικά με τον 77χρονο που έχασε τη ζωή του πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του όταν το τρακτέρ του παρασύρθηκε από τα νερά και εκείνος εγκλωβίστηκε μέσα στο κουβούκλιο.

Η Πυροσβεστική επιστράτευσε ερπυστριοφόρο όχημα που ανέσυρα μέσα από τα νερά το αναποδογυρισμένο τρακτέρ, εντοπίζοντας νεκρό μέσα στο όχημα τον 77χρονο.

Πολλά τα προβλήματα στην περιοχή όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, πλημμύρισαν σπίτια και παρασύρθηκαν αυτοκίνητα ενώ αρκετοί κάτοικοι ανέβηκαν στις ταράτσες των σπιτιών τους.

Ads

Δεκάδες κλήσεις για απάντηση υδάτων δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τους κατοίκους λόγω υπερχείλισης παραπόταμου του Γαλλικού Ποταμού, έσπασε το φράγμα της περιοχής με αποτέλεσμα όλα τα νερά του ποταμού να κατέβουν στο χωριό. Σε πολλούς επαρχιακούς δρόμους του νομού Κιλκίς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα προκλήθηκαν και σε άλλες περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη, λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης, όπως και στη Νέα Χαλκηδόνα.

image

image

Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί από νωρίς η Πυροσβεστική Υπηρεσία για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια σπίτια στις περιοχές Καλοχώρι, Επανομή, Βασιλικά και η Νέα Ραιδεστός, στα δυτικά και ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Κάτοικοι του δήμου Θέρμης αναφέρουν ότι πλημμύρισαν χωράφια σε οικισμούς του δήμου.