Σε εγκληματική ενέργεια, με πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία, οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού στο Σφηνάρι Κισάμου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, αλλά και του ιατροδικαστή που πραγματοποίησε αυτοψία στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, νεκροί είναι ένας άνδρας 78 ετών και η σύζυγός του 66 ετών.

Η γυναίκα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και ο άνδρας στην κοιλιακή χώρα, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατός τους χρονικά προσδιορίζεται το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού, ωστόσο βρέθηκε σπασμένο ένα κομοδίνο.

Ads

Τους δύο ηλικιωμένους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι που έμεναν, ο γιος τους σήμερα το πρωί. Το σπίτι είναι απομονωμένο σε απόσταση 200 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο και 500 μέτρων από την είσοδο του χωριού Σφηνάρι.

Ήδη, η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, ενώ στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος, Μιχάλης Καραμαλάκης, καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Ανδρέας Δασκαλάκης.

Με την αυτοψία και τις έρευνες τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, άνδρες της σήμανσης συγκέντρωσαν στοιχεία που εκτιμάται πως θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Βρήκε τους γονείς του νεκρούς μέσα στο σπίτι

Πηγή φωτογραφίας: Νέα Τηλεόραση Κρήτης