Κανένας νόμιμος συγγενής της 11χρονης Στέφκα, του κοριτσιού που ζητιάνευε στα φανάρια και τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δεν έχει βρεθεί ακόμη…
 

Ads

Το δυστύχημα είχε συμβεί την περασμένη Τρίτη, στην οδό Λαγκαδά ενώ το κορίτσι έκανε ποδήλατο και χτυπήθηκε από οδηγό λεωφορείου που μετέφερε μαθητές. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργείο λόγω των πολλαπλών κακώσεων.
 
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έκτοτε η σορός της παραμένει στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» καθώς τα στοιχεία της γυναίκας που ισχυρίστηκε ότι είναι γιαγιά της, δεν έχουν ταυτισθεί έως σήμερα και το διαβατήριο του κοριτσιού διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε κορίτσι που είναι ζωντανό στη Βουλγαρία.
 
Προξενικές αρχές και Τροχαία Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπιστούν τα ακριβή στοιχεία του παιδιού και ήδη στάλθηκαν φωτογραφίες και δακτυλικά αποτυπώματα της 11χρονης στη βουλγαρική αστυνομία, μέσω Ιντερπόλ, για να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.