Η δημιουργία λογαριασμών Twitter, Facebook, YouTube και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως είναι ακριβή υπόθεση καθώς απορία προκαλεί η απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” και προβλέπει την καταβολή 50.000 και πλέον ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ads

Το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 83.025 ευρώ και προβλέπει καταβολή 6.150 ευρώ για τη δημιουργία καναλιού του YouTube, 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Facebook και το ίδιο ποσό για το Twitter και το Google+.

Επίσης, περιλαμβάνονται 6.519 ευρώ για τη δημιουργία λογότυπου και σλόγκαν, καθώς και 24.600 ευρώ για «τη δημιουργία και διαχείριση πλατφόρμας ψηφιακής σήμανσης με πολυμεσικό περιεχόμενο».

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ ο περιφερειάρχης, Απ. Κατσιφάρας επιχείρησε με δηλώσεις του να δικαιολογήσει την απόφαση, υποστηρίζοντας ότι τα ποσά αφορούν το ετήσιο κόστος συντήρησης και διαχείρισης των λογαριασμών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ads