Διαγωνισμός Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας στα Χανιά

11:21 | 09 Οκτ. 2011

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Εικόνες από επαγγέλματα και δραστηριότητες που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου", προκυρήσσουν η Πολιτιστική Εταιρία Κρήτης και η μηνιαία εφημερίδα "Πυξίδα της πόλης" με την υποστήριξη της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων.

 

Ο  φακός  του φωτογράφου εστιάζει στον άνθρωπο, στο χώρο, το αντικείμενο, την δραστηριότητα και αποτυπώνει…Σκηνές από επαγγελματικές δραστηριότητες με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο που ασκεί μια δραστηριότητα. Επίσης σκηνές από επαγγελματικές δραστηριότητες που υπονοούν την ύπαρξη του ανθρώπινου στοιχείου.

 

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από 5μελή  επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο Δημήτρη, Διευθυντή φωτογραφίας, επίκουρο καθηγητή, ΑΠΘ-τμήμα κινηματογράφου, Κόη Σάββα    (φωτογράφο μέλος του ΔΣ της ΛΕΦΚΙ), Πλατή Νίκο, συγγραφέα,  Σγουράκη Γιώργο (Πολιτικό Επιστήμονα, Παραγωγό – Σκηνοθέτη, πρόεδρο Ελλήνων παραγωγών κινηματογράφου - τηλεόρασης) και Σιάκα Θ. Σπύρο ( δρ. στην Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση, Σκηνοθέτη  animation, εκπαιδευτικό).

 

Θα δοθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι  ενώ  οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει στα Χανιά, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αμέσως μετά την λήξη του διαγωνισμού.

 

Παράλληλα θα αποτελέσουν υλικό για έκδοση πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος το οποίο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό (ανεξαρτήτως βραβείων ή αναρτήσεων).

 

Τελευταία μέρα αποστολής υλικού για συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου  2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου) και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2012.
 

Κατηγορία άρθρου:

Tags άρθρου:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Τραγικό θάνατο βρηκε ένας Χανιώτης μέσα στο αυτοκίνητο του. Πρόκειται για έναν 60χρονο ηλεκτρολόγο, ο οποίος κάηκε μέσα στο όχημά του στην περιοχή των Νωπηγείων έξω από τα Χανιά. Σύμφωνα με το...
(1)
Καλλιεργήσιμες εκτάσεις, κυρίως ελιές, αλλά και δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις έκαψαν οι φλόγες της μεγαλύτερης πυρκαγιάς του φετινού καλοκαιριού, που εκδηλώθηκε στην Κίσσαμο Χανίων. Ύστερα από...
(1)
Με περικοπές στους μισθούς τους απειλούνται οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος», σε περίπτωση που ταϊσουν τα αδέσποτα που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, όπως καταγγέλλει ο...
(6)

E-mail alerts

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για έκτακτα γεγονότα, θέματα ή πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν όπως Τοπικά Νέα, διαγωνισμός φωτογραφίας, Χανιά;

Κάντε το με ένα κλικ, στην νέα δωρεάν υπηρεσία e-mail alerts που σας προσφέρει το TVXS.
Για να εγγραφείτε, πρέπει να κάνετε log in.

Σχολιασμός, πατήστε για να δείτε τα σχόλια και να σχολιάσετε.

Powered by Pressflow, an open source content management system