Διαγωνισμός Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας στα Χανιά

10:21 | 09 Οκτ. 2011

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Εικόνες από επαγγέλματα και δραστηριότητες που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου", προκυρήσσουν η Πολιτιστική Εταιρία Κρήτης και η μηνιαία εφημερίδα "Πυξίδα της πόλης" με την υποστήριξη της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων.

 

Ο  φακός  του φωτογράφου εστιάζει στον άνθρωπο, στο χώρο, το αντικείμενο, την δραστηριότητα και αποτυπώνει…Σκηνές από επαγγελματικές δραστηριότητες με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο που ασκεί μια δραστηριότητα. Επίσης σκηνές από επαγγελματικές δραστηριότητες που υπονοούν την ύπαρξη του ανθρώπινου στοιχείου.

 

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από 5μελή  επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο Δημήτρη, Διευθυντή φωτογραφίας, επίκουρο καθηγητή, ΑΠΘ-τμήμα κινηματογράφου, Κόη Σάββα    (φωτογράφο μέλος του ΔΣ της ΛΕΦΚΙ), Πλατή Νίκο, συγγραφέα,  Σγουράκη Γιώργο (Πολιτικό Επιστήμονα, Παραγωγό – Σκηνοθέτη, πρόεδρο Ελλήνων παραγωγών κινηματογράφου - τηλεόρασης) και Σιάκα Θ. Σπύρο ( δρ. στην Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση, Σκηνοθέτη  animation, εκπαιδευτικό).

 

Θα δοθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι  ενώ  οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει στα Χανιά, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αμέσως μετά την λήξη του διαγωνισμού.

 

Παράλληλα θα αποτελέσουν υλικό για έκδοση πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος το οποίο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό (ανεξαρτήτως βραβείων ή αναρτήσεων).

 

Τελευταία μέρα αποστολής υλικού για συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου  2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου) και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2012.
 

Κατηγορία άρθρου:

Tags άρθρου:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Ένα τρίχρονο αγοράκι πνίγηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε πισίνα στον Παζινό Ακρωτηρίου στα Χανιά. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Flashnews, το αγοράκι έπεσε σε πισίνα οικίας και όταν ανασύρθηκε...
(0)
Την τελευταία του πνοή άφησε 20χρονος στα Χανιά από λεπτοσπείρωση, νόσο που μεταδίδεται από τα ποντίκια. Σύμφωνα με τον διευθυντή υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Χανίων, νευροχειρουργό Γιώργο...
(1)
Άγνωστοι «χτύπησαν» την ανταλλακτική βιβλιοθήκη που βρίσκεται έξω από τη Δημοτική Αγορά Χανίων και έβαλαν φωτιά σε βιβλία γεννώντας μνήμες της ναζιστικής Γερμανίας και της νύχτας που έμεινε στην...
(0)

E-mail alerts

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για έκτακτα γεγονότα, θέματα ή πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν όπως Τοπικά Νέα, διαγωνισμός φωτογραφίας, Χανιά;

Κάντε το με ένα κλικ, στην νέα δωρεάν υπηρεσία e-mail alerts που σας προσφέρει το TVXS.
Για να εγγραφείτε, πρέπει να κάνετε log in.

Σχολιασμός, πατήστε για να δείτε τα σχόλια και να σχολιάσετε.

Powered by Pressflow, an open source content management system