Διαγωνισμός Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας στα Χανιά

11:21 | 09 Οκτ. 2011

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Εικόνες από επαγγέλματα και δραστηριότητες που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου", προκυρήσσουν η Πολιτιστική Εταιρία Κρήτης και η μηνιαία εφημερίδα "Πυξίδα της πόλης" με την υποστήριξη της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων.

 

Ο  φακός  του φωτογράφου εστιάζει στον άνθρωπο, στο χώρο, το αντικείμενο, την δραστηριότητα και αποτυπώνει…Σκηνές από επαγγελματικές δραστηριότητες με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο που ασκεί μια δραστηριότητα. Επίσης σκηνές από επαγγελματικές δραστηριότητες που υπονοούν την ύπαρξη του ανθρώπινου στοιχείου.

 

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από 5μελή  επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο Δημήτρη, Διευθυντή φωτογραφίας, επίκουρο καθηγητή, ΑΠΘ-τμήμα κινηματογράφου, Κόη Σάββα    (φωτογράφο μέλος του ΔΣ της ΛΕΦΚΙ), Πλατή Νίκο, συγγραφέα,  Σγουράκη Γιώργο (Πολιτικό Επιστήμονα, Παραγωγό – Σκηνοθέτη, πρόεδρο Ελλήνων παραγωγών κινηματογράφου - τηλεόρασης) και Σιάκα Θ. Σπύρο ( δρ. στην Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση, Σκηνοθέτη  animation, εκπαιδευτικό).

 

Θα δοθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι  ενώ  οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει στα Χανιά, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αμέσως μετά την λήξη του διαγωνισμού.

 

Παράλληλα θα αποτελέσουν υλικό για έκδοση πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος το οποίο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό (ανεξαρτήτως βραβείων ή αναρτήσεων).

 

Τελευταία μέρα αποστολής υλικού για συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου  2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου) και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2012.
 

Κατηγορία άρθρου:

Tags άρθρου:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει και στην Κρήτη η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες ολόκληρη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς θυελλώδεις ανέμους, τον ιδιαίτερα υψηλό...
(0)
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ των Χριστουγέννων στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος» στα Χανιά, ένας 20χρονος δικυκλιστής, ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματιστεί σοβαρά στην περιοχή Πλακούρες...
(0)
Ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», το οποίο θα αποσταλεί στην κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισαν σήμερα φορείς και πολίτες στα Χανιά, που πραγματοποίησαν...
(0)

E-mail alerts

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για έκτακτα γεγονότα, θέματα ή πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν όπως Τοπικά Νέα, διαγωνισμός φωτογραφίας, Χανιά;

Κάντε το με ένα κλικ, στην νέα δωρεάν υπηρεσία e-mail alerts που σας προσφέρει το TVXS.
Για να εγγραφείτε, πρέπει να κάνετε log in.

Σχολιασμός, πατήστε για να δείτε τα σχόλια και να σχολιάσετε.

Powered by Pressflow, an open source content management system