Η θεατρική παράσταση «Οι Άθικτοι» σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη, με τους Αντώνη Καρυστινό και Σπύρο Χατζιαγγέλου ανεβαίνει το Θέατρο «ΝΕΟΣ Ακάδημος». Η πρεμιέρα της παράστασης είναι στις 7 Οκτωβρίου.

Ads

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Happy Productions παρουσιάζει στον ΝΕΟ Ακάδημο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, το βραβευμένο αριστούργημα “ΟΙ ΑΘΙΚΤΟΙ” (The Intouchables) των Olivier Nakache & Ιric Toledano.

Μια αληθινή, συγκινητική ιστορία, γεμάτη ελπίδα και δικαίωμα στο όνειρο, που περιγράφει την σχέση δύο διαφορετικών ανθρώπων που συναντήθηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και δέθηκαν τόσο δυνατά, δημιουργώντας μια αξεπέραστη φιλία.

Ads

Ο Αντώνης Καρυστινός, 3 χρόνια μετά το «Νo man’s land» του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Κ. Φιλίππογλου, επιστρέφει στο θέατρο, με τον ρόλο του Φιλίπ, ενός παραπληγικού δισεκατομμυριούχου αριστοκράτη, που επιλέγει για βοηθό του τον Αμπντέλ, που ερμηνεύει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μετανάστη. Η σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και, παρά τις διαφορές τους, οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, γεμάτη χιούμορ, αστείες στιγμές αλλά και γνήσια συγκίνηση!

Η θεατρική διασκευή των Αντώνη Γαλέου και Φελίς Τόπη βασίζεται στο κινηματογραφικό σενάριο των Olivier Nakache και Eric Toledano καθώς και στις αυτοβιογραφίες των δύο πραγματικών προσώπων. Οι θεατές δηλαδή, θα έχουν την ευκαιρία να δουν επί σκηνής αρκετά στιγμιότυπα από την ζωή του Φιλίπ και του Αμπντέλ που δεν υπάρχουν στην ταινία, η οποία σημείωσε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία τόσο στην Γαλλία όσο και παγκοσμίως. Οι “ΑΘΙΚΤΟΙ” είχαν εννέα υποψηφιότητες στα γαλλικά Βραβεία Σεζάρ και απέσπασαν δεκάδες βραβεία και διακρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Το θεατρικό έργο έχει παρουσιαστεί με συνεχόμενες sold out παραστάσεις, στην Αγγλία, την Αμερική, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ιταλία και άλλες τριάντα χώρες του κόσμου!

Πληροφορίες

Συντελστές:

Ηθοποιοί: Αντώνης Καρυστινός
Σπύρος Χατζηαγγελάκης
Σταύρος Καλλιγάς
Τζωρτζίνα Λιώση
Χρύσα Μιχαλοπούλου
Μιχάλης Ψαλίδας

Συγγραφέας: Olivier Nakache & Eric Toledano
Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης
Θεατρική Απόδοση: Αντώνης Γαλέος – Φελίς Τόπη
Δραματουργική Επιμέλεια: Νικορέστης Χανιωτάκης
Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Σκηνικά/Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Φωτογραφία: Νίκος Πανταζάρας
Γραφιστική Επιμέλεια: Gridfox
Βίντεο: Ειρήνη Στείρου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νίνα Έππα
Βοηθός Σκηνογράφου/Ενδυματολόγου: Φραντζέσκα Μπούτση
Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης

Προβολή/Επικοινωνία: BrainCo

Ευχαριστούμε την “Ορθοπεδική ΑΘηνών” (Μεσογείων 326, Αγία Παρασκευή) και τον Κο Σταματίου Ευάγγελο για την ευγενική χορηγία των αναπηρικών & ιατρικών βοηθημάτων

Παραστάσεις: Τετάρτη 20:30, Πέμπτη 19:00, Παρασκευή 20:00, Σάββατο 20:30, Κυριακή: 18:00

Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Παραγωγή: Happy Productions

ΝΕΟΣ Ακάδημος: Ακαδημίας & Ιπποκράτους 17, Μετρό Πανεπιστήμιο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 3625119 & 210 0080900