«Η Αρρώστια της Νιότης» του Φέρντιναντ Μπρούκνερ επιστρέφει στο θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις από τις 16 Οκτωβρίου

Ads

Το tvxs.gr οργανώνει μια βραδιά στην παράσταση δίνοντας 30 διπλές προσκλήσεις για τις 19 Οκτωβρίου στις 18.00. Oι ενδιαφερόμενοι να στέλνουν ονοματεπωνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας στο [email protected], σημειώνοντας στο θέμα το όνομα της παράστασης. Τα στοιχεία διαγράφονται μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Μια παράσταση που ψιθυρίζει, κρυφογελά, θωπεύει… Με την υπεροψία μιας νιότης που ασφυκτιά παρατηρώντας παγωμένη και ασάλευτη την παγκόσμια αγωνία στη Βιέννη του μεσοπολέμου που προαναγγέλλει το πέρασμα στη χιτλερική Γερμανία.

Ο Δημήτρης Λάλος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Tempus Verum-Εν Αθήναις προσεγγίζει απόλυτα, αφοριστικά, σαν μια εκμηδενιστική παρέλαση, την «Αρρώστια της Νιότης» σε μια παράσταση που καίει, με τον τρόπο που καίει ο πάγος.

Ads

image

image

image

Κριτικές

Ο Δημήτρης Λάλος έχει βάλει ψηλά τον πήχη και δουλεύει με συνθήκες πειραματικού εργαστηρίου. Διαμορφώνει ηθοποιούς με σκηνικό ήθος, ιδιάζουσα προσωπική τεχνική […]. Η ομάδα των ηθοποιών φυσάει! Κυριολεκτικά. Αποτελεί πλέον πρότυπο Σχολής.
Κώστας Γεωργουσόπουλος, ΤΑ ΝΕΑ

Συντελεστές

Κείμενο: Φέρντιναντ Μπρούκνερ
Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λάλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Μάριος Ράμμος
Φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης

Παίζουν:
Ξένια Αλεξίου, Τάσος Δέδες, Κρίστελ Καπερώνη, Μελίνα Λεφαντζή, Χριστίνα Μαριάνου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Ουσίκ Χανικιάν

image

image

image

image

Πληροφορίες

Πού: Tempus Verum-Εν Αθήναις, Ιάκχου 19, Γκάζι
Πότε: 16 Οκτ – 11 Ιαν 2020 Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 18:00
Διάρκεια: 90΄
Εισιτήρια: 15 € (κανονικό), 12 € (μειωμένο)
Προπώληση: www.viva.gr 
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 3425170

image

image

image

image

image