Οι επιχειρήσεις Λεμπέση ανοίγουν ξανά το ιστορικό τους αρχείο και σε συνεργασία με τη Music & Drama Productions, παρουσιάζουν την παράσταση σταθμό «Η Μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Μίνου Βολανάκη.

Ads

Η παράσταση, που παίχτηκε με τεράστια επιτυχία στο θέατρο Λαμπέτη , ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Λεμπέση και από όλες του τις παραγωγές, η πιο αγαπημένη. Αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και έμεινε στην ιστορία του Ελληνικού Θεάτρου. Η οικογένεια του Γιώργου Λεμπέση με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσιάζει on demand από τις 29 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου , από το viva.gr , αυτήν την σπουδαία παράσταση και την αφιερώνει σε εκείνον, γνωρίζοντας το πόσο την πίστεψε και πόσο την αγάπησε.

Σχετικά με το έργο

Η Μικρή μας Πόλη ( Our town ) είναι τρίπρακτο θεατρικό έργο του Θόρντον Ουάιλντερ, τοποθετημένο στην φανταστική μικρή πόλη Γκρόβερς Κόρνερς και μιλάει για την ιστορία των κατοίκων μιας συνηθισμένης πόλη , στις αρχές του εικοστού αιώνα. Η ρουτίνα της ζωής, ο έρωτας, ο γάμος, ο θάνατος, είναι τα στάδια στα οποία κινείται ο συγγραφέας. Η πρώτη παράσταση ανέβηκε στο Mc Carter Theatre στο Princeton του New Jersey το 1938. Την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ.

Ads

Συντελεστές

Μετάφραση – Σκηνοθεσία : Μίνως Βολανάκης
Σκηνικά – Κοστούμια : Σάββας Χαρατσίδης
Νυφικό κυρίας Ζούνη : Νταίζη Αντωνοπούλου
Φωτογραφίες : Κλεισθένης
Τηλεσκηνοθεσία : Κυριάκος Καλαματιανός
Τρέιλερ παράστασης : Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Εκτέλεση παραγωγής : Music & Drama Productions – Μαυρίκιος Μαυρικίου
Επικοινωνία και προβολή της παράστασης : Νταίζη Λεμπέση
Παραγωγή : Γιώργος και Νινέττα Λεμπέση

Πρωταγωνιστούν :
Νικήτας Τσακίρογλου, Πέμη Ζούνη, Αλεξάνδρα Λαδικού, Στράτος Τζώρτζογλου, Στέφανος Κυριακίδης, Θέμις Μπαζάκια, Νεφέλη Ορφανού, Γιώργος Γεωγλερής, Βάσω Γουλιελμάκη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Φώτης Θωμαίδης, Μιχάλης Μιχαήλος, Γιώργος Μακρής και ο μικρός Στέλιος Φώτης.