Μία one-man show παράσταση για τον Ντόναλντ Τραμπ με τίτλο «The Terms of My Surrender» («οι όροι της παράδοσής μου») θα παρουσιάσει στο θέατρο Μπελάσκο της Νέας Υόρκης από τις 28 Ιουλίου και για 12 εβδομάδες, ο 63χρονος, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Μάικλ Μουρ.

Ο Μάικλ Μουρ από τους πιο σκληρούς πολέμιους του Ντόναλντ Τραμπ, θα ανεβάσει ένα έργο με κωμικά στοιχεία - θα μοιάζει μάλλον με επιθεώρηση. Μιλώντας στους New York Times, ανέφερε ότι θα πρωταγωνιστεί και ο ίδιος και είπε ότι πρόκειται για «ένα χιουμοριστικό θεατρικό για μία χώρα που μόλις εξέλεξε έναν ανισόρροπο».

Μέχρι στιγμής η αφίσα για την παράσταση είναι αυτή που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση καθώς αναφέρει: «Μπορεί μία παράσταση του Μπρόντγουεϊ να ρίξει από την εξουσία έναν εν ενεργεία πρόεδρο;». Αυτό μένει να φανεί…

Ο ίδιος ο Μουρ πάντως, δηλώνει στο Fox News ότι περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει αν: «ένα θεατρικό κομμάτι μπορεί να προκαλέσει αρκετή φασαρία για να δημιουργήσει σύγχυση στον άνδρα που κάθεται στο Οβάλ Γραφείο; Δεν ξέρω, Θα ήθελα να το μάθω. Περίεργα πράγματα συνέβησαν το περασμένο έτος».