Έχετε φανταστεί ποτέ την ύπαρξη ενός νησιού όπου δεν θα υπάρχει δείγμα τεστοστερόνης; Το νησί, το οποίο μπορούν να επισκεφθούν μόνο γυναίκες και η είσοδος στους άνδρες απαγορεύεται αυστηρά, είναι γεγονός. Πρόκειται για το νησί SuperShe Island και βρίσκεται στην Φιλανδία.

Ads

Ο προορισμός θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ευζωία των γυναικών, θα είναι σύντομα διαθέσιμος για παραθερισμό, στα ανοικτά των ακτών της Φινλανδίας και ήδη προσκαλεί τους καλεσμένους να κάνουν κράτηση για ημερήσιες ή εβδομάδες διακοπές.

Πίσω από αυτή την ιδέα κρύβεται η επιχειρηματίας Kristina Roth, η οποία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Calabasas της Καλιφόρνια και στο κοντινό Ranch Malibu, διαπίστωσε ότι η παρέα των αντρών μάλλον… χαλούσε την ηρεμία της.

«Όταν υπήρχε ένας χαριτωμένος άντρας, οι γυναίκες συνηθίζουν να φοράνε κραγιόν. Η ιδέα για το νησί είναι να είσαι ο εαυτός σου και να εστιάζεις σ’ αυτόν», ανέφερε η Roth στη New York Post.

Ads

image

Σημειώνεται, ότι η Roth είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και μάλιστα, έχει μια από τις 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes.

Διάλεξε αυτό το μικρό νησί στη Φιλανδία, επειδή ερωτεύτηκε έναν ντόπιο. «Οι γονείς του έχουν ένα νησί στο αρχιπέλαγος και μου έλεγε συνεχώς ότι το διπλανό νησί είναι προς πώληση. Του απαντούσα ότι δεν με ενδιαφέρει, είχα μόλις αγοράσει ένα όμορφο κομμάτι γης στα Turks and Caicos και δεν με ενδιέφερε πραγματικά», συμπλήρωσε η Roth. Αλλά μόλις είδε τον τόπο, ερωτεύτηκε το νησί και άρχισε να δημιουργεί το θέρετρο.

image

Αν και το νησί είναι μόνο για γυναίκες, η φιλόδοξη επιχειρηματίας επιμένει ότι λατρεύει τους άνδρες. Μάλιστα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργήσει στο μέλλον και έναν προορισμό μόνο για άνδρες. Προς το παρόν, το νησί αναμένει τις επισκέπτριες από τον Ιούλιο του 2018.