Ο Απρίλιος είναι το «ξύπνημα» της άνοιξης και σίγουρα η καλύτερη περίοδος για ταξίδια. Ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, η μέρα μεγαλώνει, τα λουλούδια ανθίζουν και οι βροχές σταματούν.

Ads

Παράλληλα, αν και πρόκειται για μια τουριστική περίοδο, ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος σε σχέση με τους καλοκαιρινούς μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε σε τεράστιες ουρές για να δείτε τα αγαπημένα σας αξιοθέατα.

Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης προσφέρει πολλές μοναδικές εμπειρίες ταξιδιού. Από τις ανθισμένες κερασιές στο Τόκιο και την Ουάσιγκτον μέχρι τους μαγευτικούς καταρράκτες της Βικτώρια και τις πικάντικες γαστρονομικές απολαύσεις του Penang της Μαλαισίας.

Το Business Insider εξέτασε τις τάσεις των αεροπορικών εισιτηρίων, τα κλιματικά δεδομένα και διάφορα άλλα στοιχεία για να ανακαλύψει τους καλύτερους προορισμούς για να ταξίδεψε κανείς τον Απρίλιο.

Ads

Εξαιρετικοί προορισμοί για όσους θέλουν να ταξιδέψουν αυτό το μήνα, προσφέροντας ατελείωτες ευκαιρίες να γνωρίσουν την αρχιτεκτονική, τον πολιτισμό και την τέχνη μιας και ο καιρός είναι ο ιδανικός σύμμαχος!

Ουάσιγκτον, ΗΠΑ

image

Αβάνα, Κούβα

image

Βαλπαραΐσο, Χιλή

image

Ρώμη, Ιταλία

image

Κύπρος

image

Κανάριες Νήσοι, Ισπανία

image

Καταρράκτες Βικτωρίας, Ζάμπια

image

Πενάνκγ, Μαλαισία

image

Ταϊβάν

image

Τόκιο, Ιαπωνία

image