Καταρράκτες, ουράνια τόξα, γαλάζιες λίμνες που «αχνίζουν» κρατήρες που στολίζονται από τιρκουάζ νερά και πίδακες καυτού νερού σε πλαγιές ηφαιστείων. Η Ισλανδία είναι μια χώρα μαγική και οι ομορφιές των φυσικών της τοπίων δε γίνεται να μην εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Ads

Αν και μικρή σε μέγεθος η νησιωτική χώρα της Ευρώπης στον Βόρειο Ατλαντικό ωκεανό μοιάζει να έχει βγει από άλλο κόσμο. Απάτητα φιόρδ, χωριά με χρωματιστά σπιτάκια δίπλα σε παγόβουνα, παραλίες μαύρης άμμου και λιβάδια λάβας.

Και φυσικά αν είστε τυχεροί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και το Βόρειο Σέλας είναι από τα πιο εντυπωσιακά ουράνια φαινόμενα της φύσης, μια φωτεινή καταιγίδα σε λευκές, πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις. 

image

Ads

image

image

image

image

Ο Jonathan Bleser, ένας φωτογράφος που ταξιδεύει στον κόσμο απαθανατίζοντας στην κάμερά του τοπία και εικόνες της φύσης, με τη βοήθεια ενός drone μας μεταφέρει στα όμορφα τοπία της.

Ο ίδιος βρέθηκε εκεί τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2017 και απαθανάτισε ό,τι καλύτερο… πέρασε από μπροστά του. Το αποτέλεσμα; Ένα βίντεο με τίτλο «The North Awakens» και πολλές φωτογραφίες. 

image

image

image

image