Άλλη μια μεγάλη διάκριση ήρθε από το εξωτερικό για την Ελλάδα. Ειδικότερα, το insider αποθεώνει τις ομορφιές της Ελλάδας, κατατάσσοντας τη χώρα μας ως τον νούμερο 1 προορισμό για το 2020.

Ads

Τον Νοέμβριο, ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν μια χώρα που θα ήθελαν να επισκεφθούν το 2020.

Με όμορφες παραλίες, ιστορική αρχιτεκτονική, φρέσκα θαλασσινά και φοβερή νυχτερινή ζωή, δεν είναι περίεργο που όλοι ψήφισαν για την Ελλάδα», γράφει το δημοσίευμα. Οι τουρίστες συρρέουν στην Αθήνα, την Κρήτη και στις Κυκλάδες. Η χώρα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής κάθε χρόνο, ξεπερνώντας τα 28 εκατομμύρια ξένους επισκέπτες το 2018.

Το δημοσίευμα προσθέτει: «Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα που φιλοξενεί 18 περιοχές της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, όπως το Άγιο Όρος και τα Μετέωρα. Λόγω της πλούσιας αρχαίας ιστορίας της, η Ελλάδα έχει αρκετές τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφθείτε. Ο Παρθενώνας στην Ακρόπολη κατασκευασμένος από μάρμαρο και το περίφημο άγαλμα της θεάς Αθηνάς Αθηνάς. Στη συνέχεια υπάρχουν οι Δελφοί, που ήταν ένα δημοφιλές σημείο προσκυνήματος για όσους θέλουν να λάβουν καθοδήγηση από το Μαντείο στους Δελφούς και να σέβονται τον Έλληνα θεό Απόλλωνα».

Εάν οι ταξιδιώτες αγαπούν τα βουνά σε σύγκριση με τις παραλίες, τότε, ο Ολυμπος είναι ο ιδανικός προορισμός, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος. Το Insider ταξιδεύει και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, δύο ώρες από την Αθήνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν σκι.

Ads

Από τον οδηγό δεν θα μπορούσε να λείπει η νυχτερινή ζωή. Τα νησιά είναι γεμάτα με παραλιακά μπαρ και στα κλαμπ παίζουν DJs. To δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στο ελληνικό Πάσχα και τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, η οποία ολοκληρώνεται με πυροτεχνήματα και ψητά αρνιά.