Για όλους εκείνους τους ταξιδιώτες που λατρεύουν τη φύση και που θα ήθελαν να απολαύσουν την πανδαισία του έναστρου ουρανού, υπάρχουν τα ξενοδοχεία - φούσκες. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιο καλύτερο μέρος διαμονής, ανάμεσα σε δέντρα λουλούδια, λιβάδια ή ακόμα και χιονισμένα τοπία;

Οι διάφανες σφαίρες έχουν σχεδιαστεί για την τέλεια θέα, κι έτσι η κάθε «φούσκα» επιτρέπει στους επισκέπτες να παρατηρούν το περιβάλλον γύρω τους.

Και επειδή σίγουρα θα έχετε απορίες πως λειτουργούν αυτές οι φουσκωτές μπάλες, υπάρχει εξήγηση. Ένα αθόρυβο σύστημα αερισμού, το οποίο ανανεώνει τον αέρα περίπου 5 φορές την ημέρα, κρατάει το «δωμάτιο» φουσκωμένο ενώ παράλληλα αποτρέπει τη δημιουργία υγρασίας.

Επίσης, τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν θερμαντικά στοιχεία με θερμοστάτη για να διατηρείται η ζέστη στο εσωτερικό τους όλο το χειμώνα. Για την διατήρηση της ιδιωτικής ζωής σε κάποια από αυτά τα ξενοδοχεία δεν παρέχεται ακριβή διεύθυνση των δωματίων μέχρι να γίνει κράτηση με προκαταβολή.

Από την Ισλανδία μέχρι τη Γαλλία σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες φούσκε για μια αξέχαστη διαμονή. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις (όπως στην Ισλανδία» ίσως έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την ασυναγώνιστη θέα του Βόρειου Σέλας.

Forest Domes, Βόρεια Ιρλανδία

The 5 Million Star Hotel, Ισλανδία

Dome Garden, Βρετανία

Attrap'Rjves , Γαλλία

Camp Kátur, Βρετανία

Nuit Nature, Γαλλία

Hotel Aire de Bardenas, Ισπανία