Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, ανακοινώνει νέες μοναδικές προσφορές για τους επιβάτες από τη Βόρεια Ελλάδα. Οι προσφορές βασίζονται στην πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ της Emirates και της flydubai για παροχή εκτεταμένης συνδεσιμότητας από και προς τη Θεσσαλονίκη με πτήσεις κοινών κωδικών.

Ads

Από τις 15 Μαΐου ως τις 30 Ιουνίου 2018, οι  επιβάτες που ταξιδεύουν σε υπέροχους προορισμούς όπως Αυστραλία και Σιγκαπούρη, μπορούν να κάνουν κράτηση για εισιτήρια Οικονομικής Θέσης και να επωφεληθούν από τις προσφορές ταξιδεύοντας από 15 Ιουνίου ως 15 Δεκεμβρίου 2018. 

Οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, σε διάφορους προορισμούς όπως  Μουμπάι και Μαλδίβες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς των ονείρων τους με καταπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 519€.  

Στις κρατήσεις με κοινό κωδικό, οι επιβάτες θα λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει καθώς και το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates στις πτήσεις που πραγματοποιούνται από την flydubai. Για περισσότερες πληροφορίες σε όρους και προϋποθέσεις, και για να κάνετε την κράτησή σας, επισκεφτείτε www.emirates.com/gr,  το τοπικό γραφείο ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ads

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς:

image

Οι παραπάνω ναύλοι ισχύουν για πτήσεις από Θεσσαλονίκη με κοινό κωδικό πτήσης με τη flydubai με αναχωρίσεις από τις 15 Ιουνίου 2018. Ισχύουν όροι και προυποθέσεις*

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 22 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2,4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάι, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα 3.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές πλήρωμα της Emirates, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Έλληνες και Ελληνίδες αεροσυνοδούς αλλά και πιλότους.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου, με ένα δίκτυο 158 προορισμών σε 85 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 267 αεροσκαφών, που σήμερα αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.