Σοβάς που έπεσε από τέσσερα μέτρα ύψος καταπλάκωσε φαντάρο που κινδύνευσε να σκοτωθεί. Το περιστατικό, όπως καταγγέλλει το Δίκτυο Σπάρτακος, έγινε στο «πανάρχαιο 2/39 Κέντρο Ευζώνων, το Κέντρο Κατάταξης Νεοσυλλέκτων» Μεσολογγίου. 

Ads

Σύμφωνα με το Δίκτυο Σπάρτακος την Τετάρτη, 14 Σεπτέμβρη, τελευταία μέρα κατάταξης για τους νεοσύλλεκτους συνάδελφους της Ε’ ΕΣΣΟ 2016 και ενώ φαντάρος παραχωρούσε συνέντευξη, ένα μεγάλο κομμάτι σοβά, αποκολλήθηκε από το ταβάνι και τον καταπλάκωσε, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο κεφάλι.

Ο φαντάρος παρουσίασε μεγάλη αιμορραγία και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί άμεσα σε Νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά του πιθανότατα στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, εξαιτίας των κινδύνων που εγκυμονούσαν για την υγεία του.

Το Δίκτυο Σπάρτακος στην καταγγελία του κάνει λόγο για πανάρχαιο στρατόπεδο, για το οποίο επανειλημμένα έχουν γραφτεί επιστολές με βαρύτατες καταγγελίες από τους στρατευμένους και ζητά από την ηγεσία του υπ. Άμυνας να δοθεί άμεσα λύση. 

Ads