Εκατοντάδες Χανιώτες παρακολούθησαν χθες Κυριακή το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου, που προβάλλεται από σήμερα σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Καβάλα. Την Παρασκευή, όταν η Ανγκελα Μέρκελ θα βρίσκεται στην Αθήνα, η “ταινία που καθηλώνει” όπως την χαρακτήρισε το Huffington Post, το μεγαλύτερη ενημερωτικό site των ΗΠΑ, θα παρουσιαστεί σε γιγαντοοθόνη στα Προπύλαια. 

Ads

Στα Χανιά οι θεατές χειροκροτούσαν στην αίθουσα μετά το τέλος της ταινίας και ζήτησαν από τους διοργανωτές να μεταφέρουν στον Στέλιο Κούλογλου ότι την ταινία πρέπει να φτάσει σε όσους περισσότερους Ευρωπαίους και Έλληνες είναι δυνατόν. Ετσι η μηνιαία εφημερίδα «Πυξίδα της Πόλης» και η κινηματογραφική λέσχη «cine-Ιστορίες» ανακοίνωσαν και δεύτερη  προβολή το ερχόμενο Σάββατο 12 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, στον Κινηματογράφο ΑΤΤΙΚΟΝ. 

Η ταινία θα προβληθεί επίσης:
Στην Ξάνθη σήμερα Δευτέρα στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στις 19.30 το απόγευμα.
 


Την Τρίτη 8 Απριλίου θα προβληθεί το απόγευμα στην Κομοτηνή (Λέσχη Κομοτηναίων στις 18.30)
 

Ads


Την ίδια μέρα αργότερα στην Καβάλα, στο Θέατρο του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών στις 21.00.
 
Tις προβολές προλογίζει ο σκηνοθέτης και κατόπιν συνομιλεί με το κοινό. Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Την Παρασκευή η δημόσια προβολή στα Προπύλαια θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα. Την εκδήλωση διοργανώνει ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο 105,5» με την συμπαράσταση του tvxs.gr. Tην ταινία θα σχολιάσουν μουσικά οι Encardia.
 
Η Νονά

Εκδήλωση και πάρτι για το περιοδικό ΑΝΤΙ

Σήμερα σην Ξάνθη, μετά το τέλος της προβολής της “Νονάς”, οι παλιοί φίλοι του περιοδικού «Αντί», οργάνωνουν βραδιά νοσταλγίας για το πασίγνωστο πολιτικό και πολιτιστικό περιοδικό της Αριστεράς με την ευκαιρία την παρουσία του Στέλιου Κούλογλου. Η εκδήλωση θα γίνει στο αναγνωστήριο του Φίλοιστρον, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι!