Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα, Τρίτη ξεχωρίζει ένα χολιγουντιανό θρίλερ, μια ταινία του Γούντι Άλεν με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Χιου Τζάκμαν κι ένα μοντέρνο αστικό γουέστερν από τη Γαλλία.

Prisoners, Mega 01.20

Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ
Παίζουν: Χιου Τζάκμαν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μαρία Μπέλο, Μελίσσα Λίο, Πολ Ντάνο

Ads

Όταν η μικρή κόρη της οικογένειας Ντόβερ εξαφανίζεται, μαζί με εκείνη ενός φιλικού ζευγαριού, η αστυνομία προσπαθεί να βρει στοιχεία και υπόπτους. Γεμάτος αγωνία, ο Κέλερ Ντόβερ αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, περιπλέκοντας περισσότερο την υπό πίεση χρόνου υπόθεση.

Scoop, ERT 2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
Παίζουν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Γούντι Άλεν, Χιου Τζάκμαν

Παριστάνοντας τον πατέρα και την κόρη, ένας γκαφατζής ταχυδακτυλουργός και μια Αμερικανίδα φοιτήτρια δημοσιογραφίας προσπαθούν να διεισδύσουν στην αριστοκρατική οικογένεια του Πίτερ Λάιμαν για να αποδείξουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος, ενώ ο Λάιμαν ερωτεύεται τρελά τη φοιτήτρια.

Ο Άνθρωπος Από τη Μασσαλία, Open – 23.30

Σκηνοθεσία: Σέντρικ Χιμένεθ
Παίζουν: Ζαν Ντιζαρντέν, Ζιλ Λελούς, Σελίν Σαλέτ

Ο Τανί Ζαμπά είναι ο αρχηγός της σπείρας που στη δεκαετία του ’70 ελέγχει το εμπόριο ναρκωτικών στη Μασσαλία, με φορτία τόνων ηρωίνης να φτάνουν ως τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καταφέρνοντας να παραμένει ασύλληπτος από την αστυνομία, βρίσκει απέναντί του έναν φιλόδοξο ανακριτή, ο οποίος κάνει σκοπό της ζωής του να τον κλείσει φυλακή.