Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Ο Ροζ Πάνθηρας 2 – STAR, 21:00

Σκηνοθεσία: Χάραλντ Ζβαρτ
Με τους: Στιβ Μάρτιν, Ζαν Ρενό, Άλφρεντ Μολίνα, Έμιλι Μόρτιμερ, Άντι Γκαρσία

Μια σειρά από ανεκτίμητους θησαυρούς, ανάμεσά τους και το διαμάντι “Ροζ Πάνθηρας”, εξαφανίζονται και μια διεθνής επίλεκτη ομάδα ντετέκτιβ καλείται να βρει τον επιδέξιο δράστη. Ο Επιθεωρητής Κλουζό επιστρέφει για να ρίξει φως σ’ άλλο ένα δισεπίλυτο έγκλημα.

Το Ατελιέ – Βουλή, 23:00

Σκηνοθεσία: Λοράν Καντέ
Με τους: Μαρίνα Φουά, Ματιέ Λούτσι, Φλοριάν Μποζάν

Ads

Σε μια κωμόπολη της Νότιας Γαλλίας ο νεαρός Αντουάν αποφασίζει να παρακολουθήσει ένα θερινό σεμινάριο δημιουργικής γραφής. Ατίθασος όσο και αντιδραστικός, θα συγκρουστεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και την επικεφαλής της, μια διάσημη συγγραφέα που νιώθει ενοχλημένη και ταυτόχρονα γοητευμένη από τη βίαιη συμπεριφορά του.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι – STAR, 23:00

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον
Με τους: Ελάιζα Γουντ, Βίγκο Μόρτενσεν, Ίαν ΜακΚέλεν, Κρίστοφερ Λι, Λιβ Τάιλερ, Σον Όστιν, Μιράντα Ότο, Μπραντ Ντούριφ

Ενώ ο Φρόντο προσπαθεί να φτάσει στις Μαύρες Πύλες του Μόρντορ, ακολουθούμενος από τον Γκόλουμ, τον παλαιό κάτοχο του Δαχτυλιδιού, ο Άραγκορν και οι φίλοι του βοηθούν το βασιλιά Θέοντεν του Ρόχαν ενάντια στις στρατιές του κακού μάγου Σάρουμαν, δίνοντας μια μνημειώδη μάχη στο φαράγγι του Ελμ.

Fantomas – Ertflix

Σκηνοθεσία: Αντρέ Ινεμπέλ,

Με τους: Ζαν Μαρέ, Λουί ντε Φινές, Μιλέν Ντεμονζό.

Ο μυστηριώδης Φαντομάς τρομοκρατεί τη Γαλλία. Ο επιθεωρητής Ζιβ, με τη βοήθεια ενός του ρεπόρτερ Φαντόρ και ενός ταλαντούχου φωτογράφου, αποφασίζει να βάλει τέλος στις επιχειρήσεις του εγκληματία. Όμως, ο Φαντομάς αντεπιτίθεται.