Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη, ξεχωρίζουν ένα θρίλερ με ενδιαφέρον καστ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, το πανέμορφο οπτικά οι «Monos» και μοναδικός Νάνι Μορέτι.

Εισβολή (The Invasion) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Χέρσμπιγκελ
Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Ντάνιελ Κρεγκ, Τζέρεμι Νόρθαμ, Τζέφρι Ράιτ

Ads

Η ψυχίατρος Κάρολ Μπένελ παρατηρεί ότι όλο και περισσότεροι ασθενείς και γνωστοί της αρχίζουν να συμπεριφέρονται με έναν παράξενο τρόπο. Γρήγορα θα ανακαλύψει ότι υπεύθυνος είναι ένας εξωγήινος ιός που εξαπλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα.

Θα σε Βρω στον Παράδεισο (What Dreams May Come) – Μακεδονία TV, 23:00

Σκηνοθεσία: Βίνσεντ Γουόρντ
Παίζουν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Αναμπέλα Σιόρα, Κούμπα Γκούντινγκ, Μαξ Φον Σίντοφ

Ένας νεκρός παιδίατρος, που βρίσκεται σ’ έναν Παράδεισο φτιαγμένο από πίνακες και νοητικές παραστάσεις, κατεβαίνει στην Κόλαση για να ελευθερώσει τη γυναίκα του, η οποία αυτοκτόνησε.

Οι Monos (Monos) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Λάντες
Παίζουν: Μόιζες Αρίας, Τζούλιαν Νίκολσον, Σοφία Μπουεναβεντούρα

Σε μια βουνοκορφή της Κολομβίας οκτώ έφηβοι αντάρτες αναλαμβάνουν να προσέχουν μια Αμερικανίδα όμηρο και μια αγελάδα, σημαντική για την επιβίωσή τους.

Αγαπημένο μου Ημερολόγιο (Caro Diario) – ERTFLIX

Σκηνοθεσία: Νάνι Μορέτι
Παίζουν: Αντόνιο Νεϊβίλερ, Νάνι Μορέτι, Ρενάτο Καρπεντιέρι

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και ηθοποιός Νάνι Μορέτι γυρίζει με τη βέσπα του τη Ρώμη, ταξιδεύει στα νησιά της Σικελίας και αφηγείται τις περιπέτειές του με τους γιατρούς.