Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Ρίο (Rio) – ALPHA, 21:40

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνα

Ο Μπλου, ένας σπάνιος γαλάζιος παπαγάλος, ο οποίος ζει στο βολικό κλουβί του στη Μινεσότα, ταξιδεύει μέχρι το Ρίο Ντε Ζανέιρο για να γνωρίσει την Τζούελ, την τελευταία θηλυκή του είδους του.

Ο Επιφανής Πολίτης (El Ciudadano Illustre / The Distinguished Citizen) – ΕΡΤ, 22:00

Ads

Σκηνοθεσία: Γκαστόν Ντιπράτ, Μαριάνο Κον
Με τους: Όσκαρ Μαρτίνεζ, Ντάντι Μπριέβα, Νόρα Νάβας

Έχοντας αρνηθεί να παραστεί σε μια σειρά από βραβεύσεις, ο Αργεντινός νομπελίστας Ντανιέλ Μοντοβάνι δέχεται να ταξιδέψει από τη Βαρκελώνη πίσω στη γενέτειρά του, η οποία θέλει να τον τιμήσει. Σαράντα χρόνια μετά, ωστόσο, το Σάλας είναι γεμάτο εκπλήξεις για τον διάσημο συγγραφέα.

Ταχυδρομική Άμαξα (Stagecoach) – ΒΟΥΛΗ, 22:00

Σκηνοθεσία: Τζον Φορντ
Με τους: Τζον Γουέιν, Κλερ Τρέβορ, Τζον Καραντάιν, Τόμας Μίτσελ

Οι περιπέτειες μιας ομάδας ταξιδιωτών, που διασχίζουν με ταχυδρομική άμαξα την Αγρια Δύση. Μια ταινία σταθμός στην ιστορία του γουέστερν.

Revolver – ANT1, 23:15

Σκηνοθέσια: Γκάι Ρίτσι
Με τους: Τζέισον Στέϊθαμ, Ρέι Λιότα, Βίνσεντ Παστόρε

Ο Τζέικ Γκριν είναι ένας παράτολμος τζογαδόρος με πολλά κότσια, αλλά χωρίς καθόλου μυαλό. Ένα βράδυ, θα λάβει μια πρόσκληση για να καθίσει στο τραπέζι για μια παρτίδα χοντρού τζόγου. Ο Μάτσα, όμως. δεν έχει χάσει ποτέ παρτίδα. Όχι τόσο γιατί είναι καλός παίκτης, αλλά επειδή οι αντίπαλοί του τον φοβούνται τόσο πολύ που δεν τολμούν να κερδίσουν. Ο Τζέικ, από την άλλη, δεν καταλαβαίνει από τέτοια, και κερδίζει τον Μάτσα, και μάλιστα τον υποχρεώνει σε εξευτελιστική ήττα. Ο Μάτσα δεν συγχωρεί τέτοιου είδους προσβολές, και βάζει ένα συμβόλαιο θανάτου στο κεφάλι του Τζέικ.