Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Μπάτσος ή αλήτης – ΕΡΤ1, 23:00

Σκηνοθεσία: Ζορζ Λοντέρ

Με τους: Κατρίν Ντενέβ, Ζαν Πολ Μπελμοντό, Μαρί Λαφορέ, Μισέλ Γκαλαμπρί

Ads

Δύο αρχηγοί συμμοριών, με τη βοήθεια ορισμένων νομικών, κυβερνούν τη Νίκαια. Όταν ένας αστυνομικός ντετέκτιβ και μια ιερόδουλη δολοφονούνται, ο Στάνισλας Μπόροουιτς από τις εσωτερικές υποθέσεις καλείται να βάλει τέλος στη δράση του γαλλικού υπόκοσμου. Κάνει τη δουλειά του με ανορθόδοξες μεθόδους, μόνος και ινκόγκνιτο. Η απροσδόκητη άφιξη της 13χρονης κόρης του, όμως, πρόκειται να αλλάξει τα σχέδιά του.

Hustlers – OPEN, 23:45

Σκηνοθεσία: Λορίν Σκαφάρια

Με τους: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζούλια Στάιλς, Κίκι Πάλμερ, Κόνστανς Γου

Μια ομάδα στρίπερ με αρχηγό την έμπειρη Ραμόνα οργανώνουν ένα σχέδιο για να «ξαλαφρώνουν» τους εύπορους πελάτες τους, golden boys της Γουόλ Στριτ.

Πικαδέρο – Ertflix

Σκηνοθεσία: Μπεν Σάροκ

Με τους: Μπάρμπαρα Γκοενάγκα, Χοσέμπα Ουσαμπιάγκα, Λάντερ Οταόλα

Άνεργοι και οι δύο, ο Γκόρκα και η Άνε αδυνατούν να βρουν ένα δικό τους σπίτι, αλλά ακόμη κι ένα ήσυχο μέρος για να κάνουν έρωτα. Όπως ολόκληρη η Ισπανία, έτσι και η δική τους σχέση δεν αργεί να βρεθεί σε κρίση.

Limbo – Netflix

Σκηνοθεσία: Μπεν Σάροκ

Με τους: Αμίν Ελ Μάσρι, Κένεθ Κόλαρντ, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν, Βικάς Μπάι, Όλα Ορεμπίγι

Ο Ομάρ είναι ένας χαρισματικός νεαρός σύριος μουσικός. Μακριά από την πατρίδα του και την οικογένειά του, βρίσκεται «κολλημένος» σε ένα απομακρυσμένο νησί της Σκωτίας, περιμένοντας να εγκριθεί η αίτηση ασύλου που έχει καταθέσει.