Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Πέμπτη, ξεχωρίζουν μία ταινία δράσης, το οσκαρικό «There Will Be Blood» και το μαγικό «Jurassic Park».

Ο Επιβάτης (The Commuter) – STAR, 21:00

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ – Σερά με τους Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμίγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Σαμ Νιλ

Ads

Ο Μάικλ ΜακΚόλεϊ είναι πρώην αστυνομικός και νυν οικογενειάρχης με οικονομικά προβλήματα, ο οποίος εργάζεται ως ασφαλιστής. Την ημέρα που απολύεται από τη δουλειά του γνωρίζει στο τρένο, το οποίο παίρνει καθημερινά, μια μυστηριώδη γυναίκα που του προτείνει μια πανεύκολη δουλειά με υψηλότατη αποζημίωση.

Το Διάστημα Ανάμεσά μας (The Space Between Us) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τσέλσομ με τους Άζα Μπάτερφιλντ, Μπριτ Ρόμπερτσον, Γκάρι Όλντμαν, Κάρλα Γκουτζίνο

Όντας το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στον Άρη, ο 16χρονος πλέον Γκάρντνερ ταξιδεύει στη Γη, αλλά οι γιατροί του απαγορεύουν να βγει από την καραντίνα διότι κινδυνεύει άμεσα η υγεία του. Εκείνος όμως δραπετεύει και ξεκινάει να βρει τον πατέρα του και το κορίτσι με το οποίο αλληλογραφούσε από τον Κόκκινο Πλανήτη.

Θα Χυθεί Αίμα (There Will Be Blood) – ΣΚΑΪ, 22:20

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον με τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Ράσελ Χάρβαρντ, Πολ Ντάνο

Η άνοδος, οι εσωτερικές και οι οικογενειακές συγκρούσεις και η αναπόφευκτη πτώση του Ντάνιελ Πλενβιού, ενός κτηματία που ψάχνει για πετρέλαιο στο Τέξας στο πέρασμα από τον 19ο στον 20ο αιώνα. Υποψήφιο για 8 Όσκαρ (καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, διασκευασμένου σεναρίου, α΄ ανδρικού ρόλου κ.ά.).

Jurassic Park – Netflix

Σκηνοθεσία: Στ.Σπίλμπεργκ με τους Σαμ Νίλ, Ρίτσαρντ Ατένμπορο, Λάουρα Ντερν, Τ.Γκόλντμπλαμ

Μια ομάδα επιστημόνων επισκέπτεται ένα πάρκο, όπου έχει γίνει γενετική αναπαραγωγή δεινοσαύρων. Κάτι όμως πάει στραβά και οι δεινόσαυροι επιτίθενται στους επισκέπτες.