Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τετάρτη, ξεχωρίζει ένα  ψυχολογικό δράμα και ιστορία ενηλικίωσης με την φοβερή ερμηνεία της Τζέσι Μπάκλεϊ, μια πολιτική σάτιρα με πέντε υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες και μια περιπέτεια με τους αγαπημένους Κόλιν Φερθ και Σάμιουελ Λ.Τζάκσον

Κτήνος, EΡΤ2 – 22.00

Σκηνοθεσία:Μάικλ Πιρς
Παίζουν:Τζόνι Φλιν, Τζέραλντιν Τζέιμς, Τζέσι Μπάκλεϊ

Ads

Σε μια απομονωμένη νησιώτικη κοινότητα η νεαρή Μολ ερωτεύεται έναν μυστηριώδη ξένο, τον οποίο βλέπει σαν διέξοδο από την ασφυκτική επίβλεψη της οικογένειάς της. Όταν ο τελευταίος θεωρηθεί υπεύθυνος για μια σειρά φόνων, εκείνη θα τον υπερασπιστεί σθεναρά, θα αρχίσει όμως σταδιακά να αμφιβάλλει όλο και περισσότερο.

Παιχνίδια Εξουσίας, ΑΝΤ1 – 22.00

Σκηνοθεσία:Μάικ Νίκολς
Παίζουν: Τομ Χανκς, Τζούλια Ρόμπερτς, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Έιμι Άνταμς

Το 1980 ο μπον βιβέρ βουλευτής του Τέξας Τσάρλι Γουίλσον αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της σοβιετικής εισβολής στο Αφγανιστάν και αποφασίζει να βοηθήσει τους Μουζαχεντίν. Μαζί με μια πλούσια Τεξανή κι έναν πράκτορα της CIA θα στήσει μια ριψοκίνδυνη μυστική επιχείρηση η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα του πολέμου.

Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία, STAR – 21.00

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Μάικλ Κέιν, Τάρον Ίτζερτον

Ενώ προσπαθεί να διαλευκάνει μια «οικολογική» συνωμοσία που απειλεί την ανθρωπότητα, ένας βετεράνος Βρετανός κατάσκοπος παίρνει υπό την προστασία του έναν ατίθασο νεαρό και προσπαθεί να τον στρατολογήσει στην άκρως μυστική υπηρεσία του.