Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Δευτέρα, ξεχώριζουν μία ταινία της Marvel, ένα ιδιαίτερο θρίλερ του Λι Γουάνελ και το Ex Machina του Άλεξ Γκάρλαντ.

Good Kill – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ  με τους Ίθαν Χοκ, Τζένουαρι Τζόουνς και Ζόι Κράβιτς

Ads

Κάποτε πιλότος μαχητικού, ένας χειριστής τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου πολεμάει τους Ταλιμπάν από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Επί 12 ώρες βρίσκεται μπροστά σε μια οθόνη και τις υπόλοιπες περνάει τον χρόνο του με την οικογένεια του στο Λας Βέγκας. Όμως, αυτή η παράδοξη αποστολή τού προκαλεί κάποια στιγμή ηθικά ερωτήματα. Πολεμάει σε ένα πόλεμο που δεν έχει τελειωμό; Μήπως δημιουργεί περισσότερους νέους τρομοκράτες από αυτούς που σκοτώνει;

Iron Man 3 – ALPHA, 22:30

Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουινέθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Γκάι Πιρς

Ο Μανδαρίνος, ένας ασύλληπτος ισλαμιστής τρομοκράτης, κηρύσσει τον πόλεμο στις ΗΠΑ και ο Τόνι Σταρκ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει προσωπικά. Δέχεται όμως μια φονική επίθεση στην οποία τραυματίζεται, ενώ το σπίτι-εργαστήριό του καταστρέφεται ολοσχερώς.

Upgrade – STAR, 23:45

Σκηνοθεσία: Λι Γουάνελ με τους Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν, Χάρισον Γκίλμπερτσον, Μπέτι Γκάμπριελ

Στο κοντινό μέλλον ένας άντρας δέχεται ένα εμφύτευμα εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο του προσφέρει ικανότητες που δεν είχε ποτέ, με σκοπό να εκδικηθεί το θάνατο της γυναίκας του.

Ex Machina – Netflix

Σκηνοθεσία: Άλεξ Γκάρλαντ με τους Ντόναλ Γκλίζον, Όσκαρ Άιζακ, Αλίσια Βικάντερ

Ένας νεαρός ταλαντούχος προγραμματιστής επιλέγεται από έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία-εφευρέτη να γίνει ο αποκλειστικός μάρτυρας ενός πρωτοποριακού πειράματος. Απομονωμένος μαζί του σε ένα μυστικό εργαστήριο, πρέπει να αξιολογήσει την Έιβα, ένα θηλυκό ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.