Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Παρασκευή, ξεχωρίζουν η συνέχεια του θρυλικού franchise του Jurassic Park, ένα οδοιπορικό ψυχής του Ζαν Μαρκ Βαλέ και το road movie του Βιμ Βέντερς.

Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε (Jurassic World: Fallen Kingdom) – STAR, 21:00

Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα
Παίζουν:Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τόμπι Τζόουνς, Τζέιμς Κρόμγουελ

Ads

Το ηφαίστειο του νησιού πάνω στο οποίο βρίσκεται το εγκαταλελειμμένο πλέον πάρκο των δεινοσαύρων είναι έτοιμο να εκραγεί και οι προϊστορικοί κάτοικοί του κινδυνεύουν με αφανισμό. Έτσι, όταν η κυβέρνηση αποφασίζει να μην επέμβει, η Κλερ, ο Όουεν και ο ιδιωτικός στρατός ενός πάμπλουτου επιχειρηματία αποβιβάζονται στο νησί για να περισώσουν ό,τι μπορούν.

Άγρια (Wild) – ΣΚΑΪ, 21:00

Σκηνοθεσία: Ζαν Μαρκ Βαλέ
Παιζόυν: Ρις Γουίδερσπουν, Λάουρα Ντερν, Γκάμπι Χόφμαν

Με τη διάλυση του γάμου της και τον θάνατο της μητέρας της, η Τσέριλ Στρέιντ χάνει κάθε ελπίδα. Αφού περάσει χρόνια επιφορτισμένη μια παράλογη συμπεριφορά, παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Χωρίς καμία εμπειρία, αλλά τεράστια αποφασιστικότητα, η Τσέριλ φορτώνεται ένα σακίδιο στην πλάτη και περιδιαβαίνει περισσότερα από χίλια μίλια του ορεινού Pacific Crest Trail ολομόναχη.

Η Αλίκη στις Πόλεις (Alice in den Staedten) – ΒΟΥΛΗ, 22:00

Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς
Παίζουν: Ριούντιγκερ Φόγκελερ, Γιέλα Ροτλέντερ, Λίζα Κρόιτσερ

Ένας δημοσιογράφος και ένα εννιάχρονο κορίτσι συναντιούνται στην Αμερική, επιστρέφουν μαζί στην Ευρώπη και αποφασίζουν να συνταξιδέψουν αναζητώντας τη γιαγιά της μικρής.