Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη, ξεχωρίζουν το δεύτερο μέρος της τετραλογίας Hunger Games, ένα θρίλερ δράσης και η καλλιτεχνική αυτοβιογραφία του Λαρς Φον Τρίερ. Τέλος, μία από τις εμβληματικότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, το Blade Runner του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Αγώνες Πείνας: Φωτιά (The Hunger Games: Catching Fire) – ALPHA, 22:30

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς με τους Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Λίαμ Χέμσγουορθ

Ads

Μετά τη νίκη τους στους Αγώνες Πείνας, οι Κάτνις και Πίτα ετοιμάζονται για τη θριαμβευτική περιοδεία τους στις 12 περιφέρειες της Πάνεμ. Εκεί θα διαπιστώσουν ότι ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα επανάστασης, αν και η Κάπιτολ μοιάζει να μην ανησυχεί, προετοιμάζοντας τους επετειακούς, γεμάτους εκπλήξεις 75ους Αγώνες Πείνας.

Faster – MEGA, 23:50

Σκηνοθεσία: Τζόρτζ Τίλμαν Τζρ. με τους Ντουέιν Τζόνσον, Μπίλυ Μπομπ Θόρτον, Μάγκι Γκρέις

Ένας πρώην κατάδικος θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του. Κατά τη διάρκεια της σταυροφορίας του, εντοπίζεται από έναν αστυνομικό και έναν εγωκεντρικό εκτελεστή.

Το Σπίτι που Έχτισε ο Τζακ (The House That Jack Built) – Ertflix

Σκηνοθεσία: Λαρς φον Τρίερ με τους Ματ Ντίλον, Μπρούνο Γκαντζ, Ούμα Θέρμαν, Ράιλι Κίου

Ο Τζακ είναι ένας serial killer που περιγράφει τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του και τους φόνους που τον σημάδεψαν.

Blade Runner: Final Cut – Netflix

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ με τους Χάρισον Φορντ, Ρούτγκερ Χάουερ, Σον Γιανγκ , Ντάριλ Χάνα, Τζ.Κάσιντι

Ενας μπλέιντ ράνερ, αστυνομικός ειδικού σώματος, αναλαμβάνει την εξόντωση τεσσάρων ανδροειδών που ήλθαν στη Γη με σκοπό να συναντήσουν τον επιστήμονα που τους δημιούργησε.