Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Το Πρόβλημά μου Είσαι Εσύ!, ERT2 – 22.00

Γαλλική ταινία του Πιέρ Σαλβαντορί, με τους Αντέλ Ενέλ, Πιό Μαρμάι, Οντρέ Τοτού.

Η Ιβόν, αστυνομικός που έχει μείνει χήρα με ένα μικρό παιδί, σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο συνάδελφος και σύζυγός της Σαντί δεν ήταν ένας ήρωας, όπως πιστεύουν όλοι, αλλά ένας διεφθαρμένος μπάτσος. Αποφασίζει λοιπόν να αποκαταστήσει τις αδικίες που αυτός διέπραξε, ξεκινώντας από τον εσφαλμένα φυλακισμένο επί 8 χρόνια Αντουάν.

Ads

Οι Τρεις Ήρωες, OPEN – 23.30

Αμερικανική ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Άις Κιουμπ.

Μετά από την ανακωχή του πολέμου στον Περσικό το 1991, τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες επιχειρούν να ιδιοποιηθούν το χρυσάφι που έκλεψε ο Σαντάμ από το Κουβέιτ. Όμως αντιμετωπίζουν ηθικά διλήμματα όταν ανακαλύπτουν Ιρακινούς αντικαθεστωτικούς που πρόκειται να εκτελεστούν.

Από Μηχανής, ALPHA – 00.00

Αγγλική ταινία του Άλεξ Γκάρλαντ, με τους Ντόναλ Γκλίζον, Όσκαρ Άιζακ, Αλίσια Βικάντερ.

Ένας νεαρός ταλαντούχος προγραμματιστής επιλέγεται από έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία-εφευρέτη να γίνει ο αποκλειστικός μάρτυρας ενός πρωτοποριακού πειράματος. Απομονωμένος μαζί του σε ένα μυστικό εργαστήριο, πρέπει να αξιολογήσει την Έιβα, ένα θηλυκό ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.