Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Φως στο Σκοτάδι (Light of my Life) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Κέισι Άφλεκ
Με τους: Κέισι Άφλεκ, Άννα Πνιόφσκι, Ελίζαμπεθ Μος

Μία δεκαετία ύστερα από μια πανδημία που έχει αφανίσει σχεδόν όλο τον γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη ένας άντρας προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν το φύλο της έφηβης κόρης του.

Crimson Tide – ALPHA, 22:40

Σκηνοθεσία: Τόνι Σκοτ
Με τους: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζιν Χάκμαν, Βίγκο Μόρτενσεν, Τζορτζ Τζούντζα

Ads

Σ’ ένα αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο ξεσπά ανταρσία κατά του μιλιταριστή πλοιάρχου, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο χωρίς επιβεβαίωση κάποιων διφορούμενων διαταγών.

Μισαλλοδοξία (Intolerance) – ΒΟΥΛΗ, 00:00

Σκηνοθεσία: Ντ. Γ. Γκρίφιθ
Με τους: Λίλιαν Γκις, Μαε Μαρς, Ρόμπερτ Χάρον

Τέσσερις ιστορίες οι οποίες διαδραματίζονται παράλληλα και οι οποίες αποτελούσαν χαρακτηριστικά παραδείγματα μισαλλοδοξίας για τον δημιουργό. Με χρονολογική σειρά, πρώτη: 538 π.Χ. ή άλωση της Βαβυλώνας από τα στρατεύματα του Κύρου, δεύτερη: η προδοσία και σταύρωση του Χριστού, τρίτη: η σφαγή της νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου που έγινε στο Παρίσι το 1572 μ.Χ. και η τέταρτη διαδραματίζεται στη «σύγχρονη» εποχή σχετικά με μια δικαστική πλάνη.