Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Δύση Ηλίου (Napszallta / Sunset) – ΕΡΤ 2, 22:00

Σκηνοθεσία: Λάζλο Νέμες
Με τους: Βλαντ Ιβάνοφ, Γιούλι Γιάκαμπ, Έβελιν Ντόμπος

Στις παραμονές του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η νεαρή Ίρις επιστρέφει στη Βουδαπέστη για να εργαστεί στο κατάστημα καπέλων που κάποτε ανήκε στην οικογένειά της και μπλέκει σε μια παράξενη περιπέτεια πολιτικών συνωμοσιών.

Molly’s Game – ΣΚΑΪ, 23:20

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν
Με τους: Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα

Ads

Καταξιωμένη σκιέρ που αποτυγχάνει την τελευταία στιγμή να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες, η Μόλι Μπλουμ πιάνει δουλειά ως βοηθός ενός διοργανωτή παιχνιδιών πόκερ για πλούσιους και διάσημους. Γρήγορα κάνει το παιχνίδι δική της υπόθεση, μπαίνοντας στο στόχαστρο του FBI.

Σελήνη, 66 Ερωτήσεις – Cinobo

Σκηνοθεσία: Ζακλίν Λέντζου
Με τους: Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Νικήτα Τσακίρογλου, Καίτη Ιμπροχώρη, Σοφία Κόκκαλη

Η Άρτεμη επιστρέφει ύστερα από χρόνια απουσίας στο πατρικό της, καθώς ο πατέρας της πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση και έχει ανάγκη τη βοήθειά της. Είναι η τελευταία της ευκαιρία να πλησιάσει τον αυστηρό και απόμακρο γονιό των παιδικών της χρόνων.

Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Pinocchio) – Netflix

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γκούσταφσον, Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Με φόντο τη φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, ένας ξυλουργός που πενθεί την απώλεια του γιου του φτιάχνει ένα ξύλινο αγόρι το οποίο εν μία νυκτί αποκτά μαγικά ζωή και πολύ σύντομα μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες.