Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Τα Τελευταία 8 Λεπτά – ANT1, 22:00

Σκηνοθεσία: Ντάνκαν Τζόουνς
Με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Μισέλ Μόναγκαν, Βέρα Φαρμίγκα, Τζέφρι Ράιτ

Ένας στρατιώτης ξυπνά στο σώμα ενός άγνωστου άντρα, σε ένα τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο. Σε οκτώ λεπτά μια βόμβα εκρήγνυται κι εκείνος γυρίζει πίσω ξανά και ξανά – μέχρι να βρει την ταυτότητα του βομβιστή.

Η Κατάσταση των Πραγμάτων – ΕΡΤ3, 22:00

Σκηνοθεσία: Κέβιν ΜακΝτόναλντ
Με τους: Ράσελ Κρόου, Μπεν Άφλεκ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Έλεν Μίρεν

Ads

Ο Καλ ΜακΚάφρι, δυναμικός δημοσιογράφος της παλιάς σχολής, ερευνά το θάνατο μιας κοπέλας, βοηθού του ανερχόμενου πολιτικού και παλιού του φίλου Στίβεν Κόλινς. Αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη νεαρή ρεπόρτερ Ντέλα Φράι, με την οποία θα ανακαλύψουν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβονται πολλά και μεγάλα συμφέροντα.

Zodiac – STAR, 00:00

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ
Με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Μαρκ Ράφαλο, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μπράιαν Κοξ

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μια σειρά από φόνους συγκλονίζει το Σαν Φρανσίσκο. Μετά τον καθένα απ’ αυτούς η αστυνομία λαμβάνει μια κρυπτογραφημένη επιστολή από τον serial killer, ο οποίος υπογράφει με το ψευδώνυμο Ζόντιακ. Ένας σκιτσογράφος, ένας δημοσιογράφος κι ένας αστυνομικός θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποκαλύψουν την ταυτότητά του.