Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τετάρτη, ξεχωρίζει ένα ειλικρινές δράμα από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί, ένα χιουμοριστικό οικογενειακό δράμα της Μάγια Φορμπς, αλλά και μία αστυνομική περιπέτεια.

Ο εμποράκος, Cinobo

Σκηνοθέτης: Ασγκάρ Φαραντί
Ηθοποιοί: Ταρανέ Αλιντουστί, Σαχάμπ Χοσεϊνί

Ads

Ένα ακόμη ειλικρινές δράμα από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαρχαντί. Βραβεύτηκε από την Αμερικάνικη Ακαδημία με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Μια ιστορία τόσο δυνατή που σου αγγίζει την ψυχή.

Ένα νέο ζευγάρι αναγκάζεται να αφήσει το ετοιμόρροπο διαμέρισμά του και να μεταφερθεί σε ένα άλλο στην Τεχεράνη. Η σχέση τους αρχίζει να αλλάζει, ενώ η παράσταση που ανεβάζουν, “Ο Θάνατος του Εμποράκου”, συνεχίζεται.

Οικογενειακές Ανισορροπίες, ERT2 -22.15

Σκηνοθεσία: Μάγια Φορμπς
Παίζουν: Μαρκ Ράφαλο, Ζόι Σαλντάνα, Ίμοτζεν Γολοντάρσκι

Ύστερα από μια μεγάλη κρίση, ένας μανιοκαταθλιπτικός πατέρας προσπαθεί να έρθει και πάλι κοντά στις δυο μικρές κόρες και τη γυναίκα του. Όταν η τελευταία, μάλιστα, αφήνει τη Βοστόνη για σπουδές στη Νέα Υόρκη, αναλαμβάνει μόνος του την ανατροφή των παιδιών του.

Υπό το Μηδέν, ALPHA – 00.15

Σκηνοθεσία: Scott Walker
Παίζουν: Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens 

Όταν η 17χρονη Σίντι καταφέρνει να δραπετεύσει από τα χέρια του κατά συρροή δολοφόνου Ρόμπερτ Χάνσεν, ένας αστυνομικός αποφασίζει να βασιστεί στη μαρτυρία της για να σταματήσει τη δράση του δολοφόνου.