Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Το Ημερολόγιο της Σάρα – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Νορμπέρτο Λόπεζ Αμάντο
Με τους: Μπελέν Ρουέντα, Μαριάν Αλβαρέζ, Μανόλο Καρντόνα

Η Λάουρα, μια Ισπανίδα δικηγόρος, αποφασίζει να ταξιδέψει στις πιο ταραγμένες και επικίνδυνες περιοχές του Κονγκό για να αναζητήσει την αδερφή της, η οποία βρίσκεται εκεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως γιατρός, έχει όμως να δώσει σημεία ζωής δύο χρόνια.

Atlantic City – Βουλή, 22:00

Σκηνοθεσία: Λουί Μαλ
Με τους: Μπαρτ Λάνκαστερ, Σούζαν Σάραντον, Μισέλ Πικολί

Ads

Στο Ατλάντικ Σίτι, το Λας Βέγκας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, μια κλεμμένη ποσότητα ναρκωτικών θα φέρει κοντά έναν γερασμένο πρώην μικροπαράνομο και μια νεαρή επαρχιώτισσα που θέλει να γίνει γκρουπιέρισσα.

Το Ξέρουν Όλοι – Ertflix

Σκηνοθέτης: Ασγκάρ Φαραντί

Με τους: Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ρικάρντο Νταρίν, Μπάρμπαρα Λένι

Η Λάουρα επιστρέφει με την κόρη και τον γιο της από το Μπουένος Άιρες στο χωριό της στην Ισπανία για το γάμο της αδερφής της. Στη γιορτή που ακολουθεί όμως κόβεται ξαφνικά το ρεύμα και η κόρη της εξαφανίζεται.

Brothers – Netflix

Σκηνοθεσία: Τζιμ Σέρινταν

Με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ναταλί Πόρτμαν, Τόμπι Μαγκουάιρ, Σαμ Σέπαρντ

Φεύγοντας για το Αφγανιστάν, ο λοχαγός Σαμ Κέιχιλ αφήνει πίσω του τη νεαρή γυναίκα του και τις δύο του κόρες. Όταν θα ανακοινωθεί ο θάνατός του, εκείνη και ο αποφυλακισθείς αδερφός του θα έρθουν κοντά, αγνοώντας ότι ο Σαμ είναι ακόμα ζωντανός, αιχμάλωτος των ανταρτών.